Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε τον Γιόχανσον! Οι τελευταίες στιγμές του Σουηδού στους “κιτρινόμαυρους”

Γιόχανσον
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οριστικό τέλος μπήκε σήμερα (18/05) στη θητεία του Γιάκομπ Γιόχανσον στην ΑΕΚ. Οι τελευταίες ώρες του Σουηδού μέσου στους “κιτρινόμαυρους”, το.. ξεπροβόδισμα του Δημητριάδη και το μήνυμα του Σιμόες.

Τις τελευταίες του στιγμές στην ΑΕΚ πέρασε την Παρασκευή (18/05) ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος βρέθηκε στα Σπάτα, προκειμένου να πάρει τα προσωπικά του πράγματα και για να παραδώσει το αυτοκίνητο του, λίγη ώρα πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Ο Βασίλης Δημητριάδης ήταν αυτός που συνόδευσε τον Γιόχανσον στο αεροδρόμιο. Μάλιστα, ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Σουηδό για την προσφορά του στην ομάδα.

“Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα. Στην ΑΕΚ να γνωρίζεις ότι θα έχεις μόνο φίλους. Εκ μέρους όλης της ομάδας σου εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου και να επιστρέψεις γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Να ξέρεις ότι εδώ στην Ελλάδα θα υπάρχει πάντα μια οικογένεια για σένα”, τόνισε ο κ. Δημητριάδης.

Από την πλευρά του ο Γιόχανσον ανέρφερε ότι θα έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από την ΑΕΚ, ενώ επεσήμανε ότι εκτιμά ιδιαίτερα την κίνηση που έκανε η ΠΑΕ, καταθέτοντας του νέα προσφορά, παρότι ακόμη είναι σε φάση αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το “αντίο” του Σιμόες στον Γιόχανσον

Την ίδια ώρα, ο Αντρές Σιμόες θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιόχανσον, με ένα μήνυμα μέσω Instagram.  Σε ευχαριστώ Γιάκομπ. Ήταν ευχαρίστηση που έπαιξα στο πλευρό σου” ανέφερε ο Πορτογάλος μέσος, που τα τελευταία χρόνια είχε στο πλάι του τον Σουηδό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις