Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Τους έδωσε το… μυαλό στο χέρι ο Τραμπ! Ούτε “Yanny”, ούτε “Laurel”… [vid]

Τραμπ Yanny Laurel

Εδώ και μέρες γίνεται ο… κακός χαμός στο internet με το ηχητικό που καλεί όσους το ακούν να… αποφασίσουν τι λέει. “Yanny” ή “Laurel”; Το έδωσαν και στον Ντόναλντ Τραμπ. Και, ας του το αναγνωρίσουμε, απάντησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Η παγκόσμια τρέλα με το “Yanny” και το “Laurel” έφτασε μέχρι και τον Λευκό Οίκο. Το άκουσαν σχεδόν όλοι, ανάμεσά τους η Ιβάνκα και ο Ντόναλντ Τραμπ. Και η απάντηση του Αμερικανού προέδρου άφησε τους πάντες… παγωτό!

“Yanny” ή “Laurel”;

«Είναι τόσο ξεκάθαρο ότι λέει “Laurel”», λέει η Ιβάνκα Τραμπ λίγο αφού έχει ακούσει το ηχητικό. Και πριν… σκάσει στα γέλια. Το ίδιο απαντούν κι άλλοι τρεις συνεργάτες του Τραμπ, ανάμεσά τους η σύμβουλος και πρώην επικεφαλής της προεκλογικής του καμπάνιας, Κέλιαν Κόνγουεϊ. Αλλά, η τελευταία δεν είναι και τόσο σίγουρη. Γιατί, όπως και στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να πει αυτό που θέλει ο άλλος να ακούσει…

Αστεία και λίγο… βιτριολική η απάντηση της Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, της εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου. «Σάρα, λέγεται ότι ακούς “Laurel”, πως απαντάς;» τη ρωτάει ο άνδρας που κάνει το… τεστ. «Ξεκάθαρα, παίρνεις τις πληροφορίες σου από το CNN γιατί αυτό είναι Fake News. Το μόνο που ακούω είναι “Yanny”», απαντά.

Ο δε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς αναρωτιέται ποιος είναι αυτός ο “Yanny”.

Και ο Ντόναλντ Τραμπ

Και τελευταίος μένει ο πρόεδρος. Ο Ντόναλντ Τραμπ κάθεται στο γραφείο του, στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου. «Εγώ, ακούω covfefe», λέει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ουσιαστικά, με την απάντηση ο Τραμπ αυτοτρολάρεται. Πριν από σχεδόν έναν χρόνο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε βάλει… φωτιά στο twitter και είχε αναγκάσει τους πάντες να ψάχνουν τι στο καλό σημαίνει η λέξη covfefe, την οποία είχε χρησιμοποιήσει σε ένα από τα tweets του.

Τότε, κανείς δεν είχε καταλάβει τι ήθελε να πει ο πρόεδρος. Ούτε έμαθε ποτέ κανείς τι σημαίνει covfefe…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις