Υγεία

Πώς να μαγειρεύετε τα ζυμαρικά για να μην ανεβαίνει το σάκχαρο

Οι ασθενείς με διαβήτη πρέπει να βράζουν τα ζυμαρικά από την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με τους διατροφολόγους!

Το να μαγειρεύετε τα ζυμαρικά από την προηγούμενη μέρα και στη συνέχεια να τα ξαναζεστένετε πριν το σερβίρισμα την επόμενη μέρα, μετατρέπει ένα το απλό άμυλο που περιέχουν σε ανθεκτικό άμυλο.

Αυτό αποτελεί ωφέλιμη ίνα για το έντερο και μπορεί να περιορίσει τις αυξομειώσεις στο σάκχαρο του αίματος. Το υψηλό σάκχαρο αίματος αυξάνει τον κίνδυνο διαφόρων απειλητικών για τη ζωή παθήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα