Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

“Βόμβα” από Χάμσικ! “Θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο”

Χάμσικ
ΦΩΤΟ twitter

Ο ηγέτης της Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ, άφησε για πρώτη φορά “ανοιχτό” το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την ομάδα, μετά και τη νέα απώλεια του τίτλου από τη Γιουβέντους στη Serie A. “Ίσως τώρα είναι η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Βόμβα” στη Νάπολι, με τον αρχηγό της ομάδας, Μάρεκ Χάμσικ, να δηλώνει έτοιμος να αφήσει τη δευτεραθλήτρια Ιταλίας, για να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του. “Σφαγή” αναμένεται στα πόδια του Σλοβάκου.

Η νέα απώλεια τίτλου από τη Γιουβέντους, φαίνεται ότι έχει καταβάλλει τους πάντες στη Νάπολι, ακόμη και τον ηγέτη της ομάδας, ο οποίος άνοιξε για πρώτη φορά την “πόρτα” της εξόδου από το Σαν Πάολο. Μετά από 11 χρόνια στην ομάδα του Ιταλικού νότου, ο Σλοβάκος μέσος, έχει κερδίσει μια θέση δίπλα στον… Μαραντόνα στις “καρδιές” των οπαδών της Νάπολι, έχοντας αρνηθεί και δεκάδες προτάσεις για μετεγγραφή.

Με δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ όμως, ο Χάμσικ άφησε πλέον “ανοικτό” το ενδεχόμενο της αποχώρησης, ενώ ο πατέρας του φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με ομάδες από την Κίνα, αν και είναι δεδομένο ότι ο παίκτης θα έχει προτάσεις και από πολλές κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, αν εμφανιστεί διαθέσιμος.

Οι δηλώσεις αποχώρησης του Χάμσικ

«Πιστέψαμε πως φέτος θα μπορούσαμε επιτέλους να πάρουμε το Scudetto. Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε ξανά τον τίτλο. Λυπάμαι, διότι οι υπέροχοι οπαδοί μας αξίζουν αυτόν τον θρίαμβο, και τους ευχαριστώ για την μεγάλη στήριξή τους. Έχω μείνει τόσο καιρό εδώ, δίνοντας όλη μου τη δύναμη. Ίσως τώρα είναι η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο».

«Οι πιθανότητες να μετακομίσει ο γιος μου στην Ασία το καλοκαίρι είναι 60-40. Το ενδιαφέρον τους είναι μεγάλο αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες. Το πρόβλημα είναι πως στην Κίνα η μεταγραφική περίοδος δεν είναι τώρα αλλά τον χειμώνα», ανέφερε από την πλευρά του ο πατέρας του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις