Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Στη Νάπολι ο Αντσελότι! Αναλαμβάνει αντί του Σάρι με στόχο το πρωτάθλημα [pic]

Αντσελότι
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι τελικά ο διάδοχος του Σάτι στη Νάπολι, αφού η διοίκηση της ομάδας φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον κορυφαίο Ιταλό κόουτς για την ανάληψη της ηγεσίας των Ναπολιτάνων.

Στον πλέον επιτυχημένο Ιταλό προπονητή στρέφεται η Νάπολι, στην προσπάθειά της να κατακτήσει επιτέλους τον πολυπόθητο τίτλο της Serie Α. Ανακοίνωσαν τον Κάρλο Αντσελότι τα… ιταλικά ΜΜΕ.

Η αντιπαράθεση του προέδρου Ντε Λαουρέντις με τον προπονητή Σάρι, κατέληξε τελικά σε “διαζύγιο” ανάμεσα στις δύο πλευρές παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της Νάπολι υπό την καθοδήγησή του ιταλού κόουτς. Η νέα απώλεια του πρωταθλήματος από την Γιουβέντους ήταν η τελική αφορμή για την αλλαγή στον πάγκο των Ναπολιτάνων, με το νέο προπονητή της ομάδας να είναι -όπως όλα δείχνουν- ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο πρώην προπονητής της Μίλαν, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν, επιστρέφει στη χώρα του μετά από πολλά χρόνια, αφού το “πέρασμά” του από τη Μπάγερν ολοκληρώθηκε πριν το τέλος της φετινής σεζόν. Η ανάληψη του πάγκου της Νάπολι από τον Αντσελότι θεωρείται πλέον δεδομένη και η Corriere dello Sport τον… ανακοίνωσε κιόλας μέσω twitter, με τον ιδιοκτήτη της να τονίζει ότι έχει υπογράψει στη Νάπολι.

https://twitter.com/zazzatweet/status/999190543044435968

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις