Ελλάδα

Η ΟΛΥΜΠΟΣ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος

Μια νέα ενέργεια κοινωνικού χαρακτήρα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΟΛΥ εν δράσει» της γαλακτοβιομηχανίας ΟΛΥΜΠΟΣ, θα είναι online από την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018.

Η συγκεκριμένη δράση σχεδιάστηκε και θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, με στόχο την ενίσχυση του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου».

Πρόκειται για μία ακόμα πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα από την ΟΛΥΜΠΟΣ, η οποία, φροντίζει να βρίσκεται διαχρονικά δίπλα σε ευπαθείς ομάδες, ενώ ταυτόχρονα δεν παραλείπει να λαμβάνει μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Κιβωτός του Κόσμου

Η συμμετοχή του καθενός είναι απλή και εύκολη: Ένα ψηφιακό “γέμισμα” ενός ποτηριού με γάλα, μέσα από τα Social Media, το οποίο θα προσφέρει χαρά στα παιδιά της “Κιβωτού”. Όσοι περισσότεροι χρήστες διαδράσουν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η προσφορά μας.

OLYENDRASEI

Επισκεφθείτε το milkday.olympos.gr για να μάθετε περισσότερα για τη δική σας χειρονομία αλληλεγγύης και αγάπης που τόση ανάγκη έχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας και συνεισφέρετε και εσείς ένα ποτήρι γάλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άνω Λιόσια: Άδειασαν τουλάχιστον 2 γεμιστήρες για την απόπειρα εκτέλεσης του bodybuilder – Η Greek Mafia, ο «Έντικ» και τα τηλεφωνήματα του 42χρονου μετά τους πυροβολισμούς
Ομάδες από την Greek Mafia, που αντέδρασαν στην κυριαρχία της ρωσόφωνης μαφίας στον ελληνικό υπόκοσμο και στο big boss «Έντικ» που κινεί τα νήματα από το Ντουμπάι, «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από το νέο μαφιόζικο χτύπημα
Άνω Λιόσια: Άδειασαν τουλάχιστον 2 γεμιστήρες για την απόπειρα εκτέλεσης του bodybuilder – Η Greek Mafia, ο «Έντικ» και τα τηλεφωνήματα του 42χρονου μετά τους πυροβολισμούς 2