Παρασκευή, 26 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Roland Garros: Αποσύρθηκε η Serena Williams! Πρόκριση για Sharapova [vid]

Serena Williams
@rolandgarros

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Serena Williams δεν της επέτρεψε να αντιμετωπίσει τη Maria Sharapova. Η “Massa” περνάει άνευ αγώνα στην επόμενη φάση του Roland Garros.

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεγάλη και πολυαναμενόμενη “μάχη” της Serena Williams με την Maria Sharapova στον 4ο γύρο του Roland Garros.

Λίγη ώρα πριν την κόντρα της με τη “Massa”, η Αμερικανίδα τενίστρια ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί τελικά, επικαλούμενη προβλημα σε έναν θωρακικό μυ.

Έτσι, η Μαρία Σαράποβα περνάει απευθείας στα ημιτελικά του Roland Garros, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της Ισπανίδας Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (νο 3 στον κόσμο) και της Ουκρανής Λέσια Τσουρένκο (νο 39). Θυμίζουμε πως η Ρωσίδα τενίστρια  έχει κατακτήσει 2 φορές το Γαλλικό Όπεν στο παρελθόν.

“Δυστυχώς έχω κάποια θέματα με τον θωρακικό μυ και έχει χειροτερέψει τόσο πολύ, που δεν μπορώ να σερβίρω”, ανέφερε η Serena Williams. “Αρχικά το ένωσα στο ματς με την Γκόργκες. Πονούσε πολύ και δεν ήξερα τι ήταν. Στον αγώνα του διπλού δοκίμασα διάφορους τρόπους taping, για να δω πώς θα αισθανόμουν σε συνθήκες αγώνα. Και δεν βελτιώθηκε η κατάσταση” τόνισε.

Η 36χρονη τενίστρια, μάλιστα, δεν είναι καν σίγουρη αν θα είναι έτοιμη για το Wimbledon. “Θα κάνω μαγνητική αύριο. Θα μείνω εδώ για να δω κάποιους γιατρούς, όσο το δυνατόν περισσότερους ειδικούς. Δεν θα ξέρω μέχρι να δω τα αποτελέσματα”.

Η Serena δήλωσε απογοητευμένη που δεν μπόρεσε να αναμετρηθεί με τη Maria Sharapova. “Είναι πολύ δύσκολο, διότι μου αρέσει να παίζω μαζί της. Το παιχνίδι της ταιριάζει τόσο πολύ στο δικό μου. Και έχω θυσιάσει πολλά για να είμαι εδώ. Υπήρξαν στιγμές που έκανα προπόνηση και έβλεπα την κόρη μου στο μόνιτορ να παίζει και ήθελα να είμαι εκεί. Τέτοιες θυσίες, βέβαια, χρειάζεται να κάνεις για να ζήσεις το όνειρό σου”.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις