Δευτέρα, 22 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Πάρτι οργίων στην Εθνική Μεξικού! Οκτώ παίκτες με τριάντα πόρνες πολυτελείας [pic]

Πάρτι οργίων στην Εθνική Μεξικού! Οκτώ παίκτες με τριάντα πόρνες πολυτελείας [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Οκτώ παίκτες της Εθνικής Μεξικού πέρασαν το βράδυ, μετά το φιλικό με τη Σκωτία, με 30 πόρνες πολυτελείας. Το πάρτι οργίων σε βίλα στο Λας Λόμας ντε Τσαπουλτεπέκ, πριν το Μουντιάλ.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη της Εθνική Μεξικού επί της Σκωτίας με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας, οκτώ διεθνείς παίκτες της ομάδας του Χουάν Κάρλος Οσόριο πέρασαν το βράδυ με 30 πόρνες πολυτελείας, όπως υποστηρίζει το περιοδικό “TV Notas”.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες για να περάσουν λίγο χρόνο με τις οικογένειες τους, πριν η ομάδα φύγει από το Μεξικό, ωστόσο οι Γκιγιέρμο Οτσόα, τα αδέλφια (Χόναταν και Χιοβάνι) Ντος Σάντος, Μάρκο Φαμπιάν, Κάρλος Σαλσέδο, Έκτορ Ερέρα, Ραούλ Χιμένες και Χεσούς Γκαγιάρδο προτίμησαν να περάσουν το βράδυ τους με “ιδιαίτερη” παρέα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του περιοδικού

Οι οκτώ παίκτες του Μεξικού έκαναν μία διαφορετική “προετοιμασία” για το προσεχές Μουντιάλ σε βίλα στο Λας Λόμας ντε Τσαπουλτεπέκ. Ο προπονητής τους ελπίζει τουλάχιστον η ψυχολογία τους να είναι ανεβασμένη στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις