Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Πρόγραμμα Ιουνίου στην Τεχνόπολη

Τεχνόπολη

Ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιείται όλον τον Ιούνιο στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Δείτε το.

Φεστιβάλ, με κυρίαρχο το 18th Athens Technopolis Jazz Festival, εκθέσεις, σεμινάρια, το Summer Camp για παιδιά, αλλά και παράλληλες δράσεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Βιβλίου, περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων τον Ιούνιο στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Τεχνόπολη: Το πρόγραμμα του Ιουνίου

Με ελεύθερη είσοδο, το κοινό προσκαλείται στο Φεστιβάλ 18th Athens Technopolis Jazz Festival. 1 φεστιβάλ, 18 χρόνια, 7 μέρες, 21 μουσικά σχήματα, πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και απρόσμενων εκπλήξεων λαμβάνουν μέρος εκεί έως τις 10 Ιουνίου. Μέχρι εκείνη την μέρα, διοργανώνεται και το The Meet Market, η μηνιαία γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας στο πιο Jazz σκηνικό της πόλης.

Ακόμη, το Φεστιβάλ αφιερωμένο στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή γνώση, το INNOVATHENS καλεί τους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν τον κόσμο της τεχνολογίας στις 08, 13, 15, 20, 22, 27 και 29 Ιουνίου. Παράλληλα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου” γίνονται προβολές ποδοσφαιρικών ντοκιμαντέρ, παρουσιάσεις βιβλίων και ανοιχτές συζητήσεις στις 16 και 17 Ιουνίου. Επίσης, στις 18 του μηνός, πραγματοποιείται το Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ Λογοτεχνίας.

Τέλος, στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου έρχεται το Waterboom Festival! Το πιο fun διήμερο της πόλης έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας… Τόνοι νερού, μουσική, χιλιάδες νεροπίστολα και παιχνίδια. Όλη η Αθήνα, ένα μπουγέλο!

Εσείς ποια μέρα θα κλείσετε το δικό σας ραντεβού με την Τεχνόπολη; Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις