Τρίτη, 17 Σεπτ.
21oC Αθήνα

Η Αγία Παρασκευή αγαπάει τον αθλητισμό αλλά δεν υπάρχουν υποδομές – Αποκαλυπτική έρευνα

Η Αγία Παρασκευή αγαπάει τον αθλητισμό αλλά δεν υπάρχουν υποδομές – Αποκαλυπτική έρευνα

Με εκδήλωση παρουσίασης και σχολιασμού των αποτελεσμάτων της έρευνας για τον Αθλητισμό, ολοκληρώθηκε η δράση «Μιλάμε με τους πολίτες για τον Αθλητισμό», που πραγματοποίησε η Ομάδα Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» στην Αγία Παρασκευή.

Τα ευρήματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 429 πολίτες, αποτέλεσαν τον κορμό τεσσάρων εργαστηρίων ιδεών και σχολιάστηκαν από τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον  Γιάννη Μυλωνάκη, δημοτικό σύμβουλο Αγίας Παρασκευής και τον  Παναγιώτη Μπαλτόπουλου, Διευθυντή Α’ Ορθοπεδικής ΚΑΤ.

Η έρευνα αποτύπωσε το έντονο ενδιαφέρον των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής  για τον Αθλητισμό, αλλά και το χαμηλό βαθμό ικανοποίησης από τις υπάρχουσες υποδομές και την πολύ περιορισμένη ενημέρωση για τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου. (Διαβάστε τα αναλυτικά αποτελέσματα της έρευνας, πατώντας εδώ).

Ο Γιάννης Μυλωνάκης, εκ μέρους της Ομάδας Ενεργών Πολιτών «ΑλλάΖουμε», δήλωσε: «Για να αλλάξουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας, ζητήσαμε τη συμμετοχή, τη γνώμη, τις απόψεις όχι μόνο των φορέων και των ειδικών, αλλά  και των συμπολιτών μας. Πρώτα τους ακούμε και στη συνέχεια μιλάμε μαζί τους. Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς τη σχέση μας με τους πολίτες. Αυτός πιστεύουμε ότι είναι ο ρόλος μιας ομάδας ενεργών πολιτών».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις