Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Βγήκε” η άδεια κατεδάφισης στο Άλσος! Πρόστιμο στο δήμο για παράνομες εργασίες

AEK
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ όχι μόνο δικαιώθηκε για το αίτημα κατεδάφισης των εγκαταστάσεων για τα απορριματοφόρα στο Άλσος δίπλα από το χώρο του γηπέδου, αλλά είδε τις αρχές να τιμωρούν και με πρόστιμο για παράνομες εργασίες, το δήμο Χαλκηδόνας – Νέας Φιλαδελφείας.

Την άδεια να προχωρήσει στην κατεδάφιση των παράνομων εγκαταστάσεων που έχει ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας για τα απορριματοφόρα του, μέσα στο Άλσος και δίπλα στο υπό κατασκευή γήπεδό της, έχει πλέον η ΑΕΚ, αφού βγήκε η σχετική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Συγκεκριμένα, η απόφαση όρισε ως ημέρα εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων την 5η Ιουλίου και άρα η Ένωση θα έχει τη δυνατότητα να αναλάβει η ίδια έστω και με δικό της κόστος, την απομάκρυνση των σκουπιδιών από το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, που αποτελούσε και το τελευταίο “εμπόδιο” στην κατασκευή της “Αγιά Σοφιάς”.

Την  ίδια ώρα μάλιστα, η διεύθυνση υπηρεσίας δόμησης της Νέας Ιωνίας που έκανε και αυτοψία στο χώρο, επέβαλε πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ στο δήμο για τις παράνομες εγκαταστάσεις στο Άλσος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις