Έγκλημα

Μουντιάλ 2018: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομο στοίχημα

Το Μουντιάλ 2018 κάνει σήμερα πρεμιέρα και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους για παράνομο στοίχημα. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν τέσσερις συλλήψεις.

Μετά από καταγγελία για παράνομο στοίχημα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε έρευνα και εντόπισε την παράνομη σελίδα στοιχηματισμού. Οι τέσσερις συλλήψεις έγιναν χθες, μια μέρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2018.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο άνδρες και δυο γυναίκες για λειτουργία ιστότοπου παροχής υπηρεσιών τυχερών παιγνίων και στοιχηματισμού μέσω διαδικτύου, χωρίς νόμιμη άδεια.
Πριν και κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντείνει τις έρευνες καθώς αυξάνεται ο παράνομος τζόγος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα