Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι διαιτητές του 5ου τελικού

διαιτητές
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το… τζάμπολ του πέμπτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έγινε στα γραφεία της ΚΕΔ, εκεί όπου γνωστοποιήθηκαν τα ονόματα των τριών διαιτητών που θα σφυρίξουν τον αγώνα του ΟΑΚΑ, που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Η ένταση δεν λέει να κοπάσει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τους Γιώργο Σκινδήλια και Μάνο Παπαδόπουλο να… δίνουν “φαρμακερές” ατάκες πριν την κλήρωση των διαιτητών.

Για πρώτη φορά όμως δεν διενεργήθηκε κλήρωση, αλλά έγινε ορισμός. Η τριάδα του πέμπτου τελικού αποτελείται από τους Αναστόπουλο, Κορομηλά και Μάνο.

Βγαίνοντας από τα γραφεία της ΚΕΔ, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας δήλωσε χαρακτηριστικά: “Για μια ακόμα φορά η ΚΕΔ μας εξέπληξε. Δεν περιμέναμε να προχωρήσει σε ορισμό διαιτητών. Η ΚΕΔ εξακολουθεί να παρανομεί και να μην σέβεται τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ”.

“Επιθυμία του Ολυμπιακού ήταν να είναι διεθνείς διαιτητές, κάτι που συνέβη. Την άλλη φορά να μας πουν ποιους εννοούν ακριβώς για να μην γίνει κάποιο λάθος” δήλωσε ο πρόεδρος της “πράσινης” ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος και συνέχισε: “Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα και όταν λένε ότι η ΚΕΔ παρανομεί, προφανώς εννοούν ότι δεν σέβονται τις επιθυμίες του ολυμπιακού και όχι του ΑΣΕΑΔ”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις