Δευτέρα, 21 Οκτ.
16oC Αθήνα

Τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βραδιά Μουντιάλ

Τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βραδιά Μουντιάλ

Το… καλύτερο σύστημα για να κερδίσεις τους αγώνες του Μουντιάλ είναι ένα και μοναδικό. Και έχει τέσσερα βασικά συστατικά. Τους φίλους σου, την πίτσα σου, τις μπύρες και φυσικά τους ανεμιστήρες Morris.

Καλοκαίρι. Ζέστη. Αλλά τα βράδια είναι αφιερωμένα στη σπουδαιότερη ποδοσφαιρική γιορτή του κόσμου. Το Μουντιάλ. Και Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς φίλους, μπύρες, πίτσα και… δροσιά, γίνεται; Δεν γίνεται!

Και τη δροσιά που αναζητάτε θα τη βρείτε και με το παραπάνω σε έναν ανεμιστήρα Morris. Και ειδικά στον ανεμιστήρα δαπέδου 16’’, Morris MFS-16217, με τα 10πλα πτερύγια. Είναι περιστρεφόμενος για να έχετε δροσιά σε κάθε… γωνιά του δωματίου αλλά και «ήσυχος» για να μη χάνετε λεπτό από την περιγραφή.

Μιλάμε για έναν ανεμιστήρα… μουντιαλικών προδιαγραφών. Γιατί έχει πρωτοποριακή τεχνολογία διπλών πτερυγίων για αυξημένη ροή του αέρα. Έχει επίσης έξι ταχύτητες λειτουργίας, για να επιλέγεται το επίπεδο της δροσιάς που σας προσφέρει. Κυρίως, όμως, έχει τρεις επιλογές ροής του αέρα: κανονική, φυσική και ύπνου.

Όλα είναι στο χέρι σας. Γιατί ο ανεμιστήρας Morris MFS-16217 εκτός από οθόνη LED έχει τηλεχειριστήριο και χρονοδιακόπτη λειτουργίας 15 ωρών. Όλα τα κάνει εύκολα για εσάς. Η δύναμη (του) είναι στον απόλυτο έλεγχό σας: με το τηλεχειριστήριο του ανεμιστήρα Morris κάνετε ό,τι θέλετε, όποτε θέλετε και χωρίς να… κουραστείτε. Και κυρίως, χωρίς να χάσετε λεπτό από τον αγώνα για να σηκωθείτε να… φτιάξετε τον ανεμιστήρα σας.

Ο Morris σας τα προσφέρει όλα για να απολαύσετε στον απόλυτο βαθμό έναν αγώνα του Μουντιάλ. Είναι αθόρυβος και δεν σας αναγκάζει να σηκώνεστε από τη θέση σας. Αν δεν είναι σημαντικό να δίνει ο ανεμιστήρας δροσιά, ησυχία και δυνατότητα να μη χάνεις ούτε καρέ φάσης, τότε τι έχει;

Ο ανεμιστήρας που όλοι ονειρεύονται

Ο Morris MFS-16217 δεν είναι μόνο ένας δυνατός ανεμιστήρας, αφού διαθέτει ισχυρό, αθόρυβο μοτέρ χαλκού για αντοχή επιπέδου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν τον ακούς! Γιατί έχει αθόρυβη λειτουργία, 42 db στη χαμηλή ταχύτητα.

Στα χαρακτηριστικά του προσθέστε την οβάλ βάση υψηλής σταθερότητας, το ρυθμιζόμενο ύψος που φτάνει μέχρι και τα 1.3 μέτρα, την αυτόματη περιστροφή και τη δυνατότητα ρύθμισης ως προς τον οριζόντιο άξονα. Η ισχύς του είναι 60W και έχει εγγύηση 5 χρόνια. Θα… «παίζει» μπάλα δηλαδή έως το επόμενο Μουντιάλ κι ακόμα παραπάνω!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις