Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ξέσπασμα Έκτορ Ενρίκε! “Ποιος στο διάολο είναι ο Μέσι που δεν τρέχει;”

Μουντιάλ

Η Αργεντινή έχει πραγματοποιήσει τραγικές εμφανίσεις στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με τον Έκτορ Ενρίκε να ξεσπά κατά του Λιονέλ Μέσι και των συμπαικτών του. Ο άλλοτε Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1986 έκραξε άσχημα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Η τραγική εικόνα της Αργεντινής στα δύο πρώτα παιχνίδια στο Μουντιάλ 2018 προκάλεσε το ξέσπασμα του Έκτορ Ενρίκε. Ο άλλοτε Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1986 με την “αλμπισελέστε” έκραξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, ο Έκτορ Ενρίκε είπε: “Το πρώτο πράγμα που κοιτάς, είναι πώς αντιμετωπίζεις τους παίκτες. Ποιοι είναι αυτοί δηλαδή; Αν δεν μπορώ να πω σε έναν παίκτη ότι δεν έπαιξε καλά… Ποιος στο δ@@@λο είναι ο Μέσι που δεν τρέχει;

Ο Ντιέγκο (σ.σ. Μαραντόνα) ήταν ο καθρέπτης και δεν επέτρεπε σε κανέναν να χαμηλώσει το κεφάλι. Έτρεχε περισσότερο από τον καθένα, θύμωνε περισσότερο από τους άλλους. Δεν ξέρω τι συμβαίνει τώρα. Είναι κακομαθημένα μωρά. Διάολε, Μέσι, ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ@@@. Υπάρχουν παίκτες που δεν αξίζουν να φοράνε αυτή τη φανέλα”.

Ο άλλοτε βοηθός του Ντιέγκο Μαραντόνα το 2010 έκανε αυτές τις δηλώσεις, μετά τη συντριβή της Αργεντινής από την Κροατία με 3-0, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις