Τετάρτη, 24 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Τουρκία: Γλέντι μέχρι τα ξημερώματα για τον θρίαμβο του Ερντογάν! [pics, vids]

Ερντογάν Τουρκία Κωνσταντινούπολη

Έκαναν τη νύχτα… μέρα, οι οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τον θρίαμβο του στις πρόωρες εκλογές στην Τουρκία.

Ο Ερντογάν ολοκλήρωσε περίπου στις 23.30 την ομιλία του στην προεδρική κατοικία, στην Κωνσταντινούπολη, όπου αποθεώθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς του. Κι αν κάποιοι νόμιζαν ότι οι πανηγυρισμοί είχαν τελειώσει, έκαναν λάθος. Το… γλέντι μόλις είχε αρχίσει!

Ο κόσμος κατέκλυσε και τις δύο πλευρές της παραλιακής οδού. Σημαίες, τραγούδια της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου της Τουρκίας και πολύς χορός συνέθεταν το “σκηνικό” μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (25.06.2018).

Το γλέντι για τον Ερντογάν, άρχισε… νωρίς

Από νωρίς, ειδικά στην Κωνσταντινούπολη (την οποία κατάφερε και κέρδισε από τον Ιντζέ) οι οπαδοί του είχαν βγει στους δρόμους. Με σημαίες στα χέρια, με αφίσες του. Με κορναρίσματα, καπνογόνα και κάθε είδους τρόπο για να πανηγυρίσουν τον μεγάλο θρίαμβό του!

Ο δρόμος, παραλιακά του Βοσπόρου, που οδηγεί στην προεδρική κατοικία στην Κωνσταντινούπολη είχε… «φρακάρει» από τα αυτοκίνητα. Σημαίες και φωνές παντού για τον «σουλτάνο».

Όταν οι χιλιάδες οπαδοί του Τούρκου προέδρου έφτασαν στην προεδρική κατοικία, τα μέτρα ασφαλείας ήταν κάτι περισσότερο από δρακόντεια. Όσοι βρέθηκαν εκεί, πέρασαν από τουλάχιστον δυο αυστηρούς ελέγχους! Αλλά ούτε αυτό δεν τους… πτόησε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις