Κυριακή, 6 Οκτ.
25oC Αθήνα

“Κλεισμένος” στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο! “Το Σάββατο στο Τορίνο για υπογραφές”

Κριστιάνο Ρονάλντο
ΦΩΤΟ Reuters

Στην Ιταλία θεωρούν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη συμφωνήσει με τη Γιουβέντους για τη μετεγγραφή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα τον αναμένουν το Σάββατο (07/07) στο Τορίνο για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τη “γηραιά κυρία”.

Παίκτη της Γιουβέντους θεωρούν ήδη τον Κριστιάνο Ρονάλντο οι Ιταλοί, με νέα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για άμεση άφιξή του στο Τορίνο, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια της Serie A, ολοκληρώνοντας τη μετεγγραφική “βόμβα” του καλοκαιριού.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα sportmediaset.it, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει έρθει σε συμφωνία με τη “γηραιά κυρία” και μάλιστα αναμένεται στο Τορίνο το ερχόμενο Σάββατο (07/07) για τις λεπτομέρειες και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, το οποίο και υπολογίζεται στα 30 εκατ. ευρώ για την επόμενη τριετία.

Με βάση το δημοσίευμα μάλιστα, έχουν γίνει γνωστές και πληροφορίες σχετικά με το deal ανάμεσα στη Γιουβέντους, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον παίκτη, με την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Fiat, να αναλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της οικονομικής συμφωνίας για εμπορικούς λόγους.

Τα νέα δημοσιεύματα για Ρονάλντο και Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις