Τετάρτη, 3 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Συγγενής Χάνεϊκατ: “Δεν πυροβόλησε τους αστυνομικούς – Θα μπορούσαν να τον σώσουν”

Χάνεϊκατ
ΦΩΤΟ twitter

Από την οικογένεια του Τάιλερ Χάνεϊκατ έκαναν λόγο για λάθος της αστυνομίας, που νόμιζε ότι ο παίκτης πυροβόλησε προς αυτούς, ενώ στην πραγματικότητα, είχε πυροβολήσει τον εαυτό του. “Περίμεναν ώρες, θα μπορούσαν να τον σώσουν”, ανέφερε ένα συγγενικό του πρόσωπο.

Ο χαμός του Τάιλερ Χάνεϊκατ συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη ειδικά στην Ευρώπη και το Ισραήλ, αφού ο παίκτης ήταν από τους κορυφαίους της Euroleague και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο θάνατός του θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με γνωστό Ισραηλινό δημοσιογράφο, ένα μέλος της οικογένειας του Αμερικανού, ανέφερε ότι ο παίκτης ουδέποτε πυροβόλησε ενάντια της αστυνομίας, η οποία και θα μπορούσε να τον σώσει, αν επενέβαινε νωρίτερα.

“Ήρθε από την Ρωσία σε κακή διάθεση. Δεν υπάρχει περίπτωση να πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών. Αυτό που άκουσαν ήταν ο θόρυβος του πυροβολισμού εναντίον του, όχι εναντίον των αστυνομικών. Αυτοί περίμεναν για ώρες μέχρι να μπουν στο σπίτι. Θα μπορούσαν να τον σώσουν”, ανέφερε το συγγενικό πρόσωπο του Χάνεϊκατ, σύμφωνα με τον Ρόι Κόεν.

Η ανάρτηση για τον Χάνεϊκατ

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις