Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Επιμένει… ιταλικά! Η Τσέλσι ανακοίνωσε Σάρι – video

Επιμένει… ιταλικά! Η Τσέλσι ανακοίνωσε Σάρι – video
ΑΠΕ

Το «διαζύγιο» της Τσέλσι με τον Αντόνιο Κόντε πήρε επίσημη μορφή πριν από λίγες ώρες και οι «μπλέ» ανακοίνωσαν το Σάββατο (14.07.2018) την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι.

Το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου», επισημοποιήθηκε σήμερα, με την ανακοίνωση των διοικούντων την Τσέλσι, για την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Ιταλός τεχνικός, που θα αντικαταστήσει στον πάγκο των «μπλε», τον συμπατριώτη του, Αντόνιο Κόντε, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Την περασμένη σεζόν, ο 59χρονος Σάρι, οδήγησε την Νάπολι στην δεύτερη θέση του καμπιονάτο και σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του, που θα εργασθεί εκτός συνόρων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Τσέλσι και την Premier League. Είναι μια νέα περίοδος για την καριέρα μου. Ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά και να συναντηθώ με τους παίκτες τη Δευτέρα. Ελπίζω να προσφέρουμε όμορφο ποδόσφαιρο στους φιλάθλους μας και να διεκδικήσουμε τα τρόπαια που αξίζει το κλαμπ», τόνισε ο Σάρι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις