Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Αμηχανία! Ο Κλοπ “έδιωξε” τον Γκουαρντιόλα απ’τη συνέντευξη Τύπου! Video

Αμηχανία! Ο Κλοπ “έδιωξε” τον Γκουαρντιόλα απ’τη συνέντευξη Τύπου! Video
ΦΩΤΟ youtube

Το φιλικό ματς της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι είχε μόλις τελειώσει. Ο Γιούργκεν Κλοπ εισέβαλε στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου, την ώρα όμως που έκανε τις δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αρχικά φάνηκε να υποδέχεται με χαμόγελο τον Γιούργκεν Κλοπ, μετακινώντας λίγο την καρέκλα του και καλώντας τον Γερμανό τεχνικό να καθίσει στο πλάι του.

Ανατροπή με Σαλάχ η Λίβερπουλ – Μετά από 26 πέναλτι η Γιουνάιτεντ! video

Ο προπονητής της Λίβερπουλ πήγε δίπλα στον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος μάλιστα τον… ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους, δίνοντας του και το χέρι.

Μετά τη χειραψία των δυο τεχνικών όμως ακολούθησε μια στιγμή αμηχανίας! Ο Γκουαρντιόλα -πιθανότατα έχοντας στο νου του πως δεν έχει να πει κάτι άλλο στους δημοσιογράφους αλλά και με μια υποψία… ξινίλας στα μούτρα- πήρε το βοηθό του και έφυγαν.

Ο… Τζέιμς Μποντ συνάντησε τη Λίβερπουλ! Video

Ο Κλοπ είδε τη συγκεκριμένη κίνηση και -απορημένος- τους αποχαιρέτησε. Θέλοντας όμως να.. ελαφρύνει το κλίμα, ο τεχνικός της Λίβερπουλ έκανε πλάκα, λέγοντας: “Έτσι τελειώνουμε εμείς τις συνεντεύξεις Τύπου. Ίσως ο Ζοζέ Μουρίνιο έρθει για να τελειώσει τη δική μου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις