Ελλάδα

Ένωση Εισαγγελέων: Προσφέρει 2.000 ευρώ για το Λύρειο Ίδρυμα

Με το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ ενισχύει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος το Λύρειο Ίδρυμα που υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή από τη φωτιά στο Μάτι.

«Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία της Ανατολικής Αττικής και τα θερμά  συλλυπητήρια  στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Ένωση καλεί τα μέλη της, φορείς και πολίτες σε πράξεις συμπαράστασης και έμπρακτης ενίσχυσης και ανακούφισης των πληγέντων. Ενεργώντας δε η ίδια στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση  του πληγέντος από την πυρκαγιά Λύρειου Ορφανοτροφείου με το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Η Ένωση διαβεβαιώνει ότι «οι Έλληνες Εισαγγελείς, ενεργώντας όπως πάντοτε, στο πλαίσιο του θεσμικού τους ρόλου, θα συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην αναζήτηση, ανάδειξη και απόδοση των ποινικών ευθυνών στους υπεύθυνους της εθνικής αυτής καταστροφής», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βόμβα στην Hellenic Train: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στη Συγγρού – Ο εκκωφαντικός θόρυβος που ακούστηκε σε όλη την περιοχή
Ηχητικό ντοκουμέντο από την έκρηξη της βόμβας έξω από τα γραφεία της Hellenic Train στη Λεωφόρο Συγγρού το βράδυ της Παρασκευής (11.4.25), βλέπει...
Η επόμενη μέρα της έκρηξης έξω από τα γραφεία της Hellenic Train στη Συγγρού