Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μπίσεσβαρ! Θα το “παλέψει” για Βασιλεία

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μπίσεσβαρ! Θα το “παλέψει” για Βασιλεία
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση του ΠΑΟΚ το Σάββατο (28/07) και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς στα προκριματικά του Champions League κόντρα στη Βασιλεία στην Ελβετία.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με τη Βασιλεία για τα προκριματικά με μία σημαντική απώλεια, αφού ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν τραυματίας. Ο Ολλανδός “ανεβαίνει” όμως στις προπονήσεις και ίσως προλάβει τη ρεβάνς της Ελβετίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, ο Μπίσεσβαρ αναμένεται να ξεκινήσει αύριο και δουλειά με τη μπάλα, ώστε να τεθεί σιγά σιγά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις προπονήσεις με όλη την ομάδα.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

“Η τακτική έμεινε για λίγο στην άκρη το πρωί του Σαββάτου (28.07) στη Νέα Μεσημβρία και το τεχνικό επιτελείο ετοίμασε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην φυσική κατάσταση.

Η προπόνηση περιελάμβανε πέρα από το απαραίτητο ζέσταμα και ένα παιχνίδι κατοχής, μάχες 2 Vs 2 σε μικρές εστίες, αυξημένης έντασης σε υψηλό τέμπο, ενώ στο φινάλε διεξήχθη δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει δουλειά με μπάλα. Την Κυριακή (29.07) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία”.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1023163589191000064

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις