Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε ο Ακπόμ! Έρχεται και ο Βέρνμπλουμ [pic]

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε ο Ακπόμ! Έρχεται και ο Βέρνμπλουμ [pic]
ΦΩΤΟ instagram

Ο Τσούμπα Ακπόμ είναι οριστικά παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαββίδη να τον ανακοινώνει ουσιαστικά στο instagram, καθώς ανέβασε μία φωτογραφία του 22χρονου Άγγλου επιθετικού με τη φανέλα της ομάδας. Κοντά στην ολοκλήρωση και της μετεγγραφή του Βέρνμπλουμ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε και τη μετεγγραφή του Τσούμπα Ακπόμ, με τον ποδοσφαιριστή να πηγαίνει στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, αναμένοντας πλέον την επίσημη παρουσίασή του.

Ανεπίσημα πάντως, ο Γιώργος Σαββίδης φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νεαρού Άγγλου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ανεβάζοντας ένα σχετικό story στο instagram, στο οποίο ανέφερε: “Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας Τσούμπα Ακπόμ”.

Η ανάρτηση Σαββίδη για Ακπόμ

Έρχεται και ο Βέρνμπλουμ

Λίγο νωρίτερα δε, ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προανήγγειλε και μία μετεγγραφική “βόμβα” για την ομάδα του, η οποία και αναμένεται να είναι η απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο 32χρονος μέσος φαίνεται ότι είναι έτοιμος να βάλει τέλος στο σίριαλ της μετεγγραφής του και να πει τελικά το “ναι” για τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις