Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ενόψει Σπαρτάκ! Όλα έτοιμα στην Τούμπα

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ενόψει Σπαρτάκ! Όλα έτοιμα στην Τούμπα
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της ομάδας για το συγκεκριμένο ματς.

Σε “ρυθμούς” Σπαρτάκ Μόσχας κινούνται άπαντες στον ΠΑΟΚ, με τους οπαδούς να εξαντλούν τα εισιτήρια και την ΠΑΕ να ετοιμάζεται για μία κατάμεστη Τούμπα, αλλά και για μία υποδοχή επιπέδου Champions League.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος και η Τούμπα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα ακόμα μεγάλο, ευρωπαϊκό παιχνίδι, την Τετάρτη (08.08) στις 20:00. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας για τον 3ο προκριματικό του UEFA Champions League και θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς το όνειρο.

Την παραμονή του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:00 το πρωί, με τους εκπροσώπους του Τύπου να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’ του προγράμματος. Στις 12:00 θ’ ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου . Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Δημήτρης Πέλκας .

Η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου της Σπαρτάκ Μόσχας θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας και για τις 20:00 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση των Ελβετών (ανοικτή για τα πρώτα 15 λεπτά)”.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1026382370272882688

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις