Σάββατο, 17 Αυγ.
33oC Αθήνα

Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην ασημένια Μαρία Μπελιμπασάκη!

Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην ασημένια Μαρία Μπελιμπασάκη!
φωτογραφία: Reuters

Βροχή συγχαρητηρίων από σύσσωμη την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για την Μαρία Μπελιμπασάκη, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Τα συγχαρητήριά του στην Μαρία Μπελιμπασάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό του αγώνα 400 μέτρων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

“Θερμά συγχαρητήρια, όχι μόνο για τη μεγάλη σας επιτυχία και την αντίστοιχη εξαιρετική επίδοσή σας, αλλά και διότι με τον συγκλονιστικό σας αγώνα αποδείξατε διεθνώς τι σημαίνει Ελληνική Ψυχή”, αναφέρει η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η προεδρία.

Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου αλλά και για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μέτρα, έδωσε κι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι η Μαρία Μπελιμπασάκη πρόσθεσε μία ακόμη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Το μήνυμα του Αλ. Τσίπρα στο twitter:

Συγχαρητήρια και από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιτυχία της Μαρίας Μπελιμπασάκη στα 400 μέτρα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, στο Βερολίνο Tweet για την επιτυχία της Μαρίας Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 400μ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο.

“Ο θρίαμβος στο #Berlin2018 συνεχίζεται με τη Μαρία Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μέτρα, καταρρίπτοντας και το πανελλήνιο ρεκόρ. Θερμά συγχαρητήρια! Ήσουν συγκλονιστική!” έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Συγχαρητήρια κι από την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στη Μαρία Μπελιμπασάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 400 μέτρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου:

“Συγχαρητήρια Μαρία για το ασημένιο μετάλλιο. Πάλεψες με όλες σου τις δυνάμεις και μας έκανες υπερήφανους. Στη συνείδηση όλων των Ελλήνων έχεις κατακτήσει το χρυσό”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις