Κυριακή, 18 Αυγ.
27oC Αθήνα

Πανιώνιος – ΟΦΗ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στη Νέα Σμύρνη!

Πανιώνιος – ΟΦΗ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στη Νέα Σμύρνη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Πανιώνιος και ΟΦΗ διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα τους στη φετινή Superleague, αφού σε ένα παιχνίδι με ωραία γκολ και συγκλονιστική εξέλιξη, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στη Νέα Σμύρνη.

Με τις δύο ομάδες να παίζουν… φούλ επίθεση από τα πρώτα λεπτά, το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη για την πρώτη αγωνιστική της Superleague έδειχνε ότι θα έχει αρκετά γκολ, γεγονός που επιβεβαιώθηκε με το τελικό 2-2 ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΟΦΗ.

Οι “κυανέρυθροι” προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μασούρα (9′), αλλά οι Κρητικοί έδειξαν τη… βαριά φανέλα τους με το “καλημέρα” και παρότι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, αντέδρασαν άμεσα και έκαναν ολική ανατροπή με δύο γκολ του Νέιρα (23′, 26′). Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Σταυρόπουλος στο 44ο λεπτό.

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι ήταν “ανοιχτό” από την αρχή και ο Πανιώνιος μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε στο σκορ. Ο Κόρμπος έκλεψε την μπάλα και βρήκε ιδανικά τον Μασούρα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως, ο ΟΦΗ πήρε τον έλεγχο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Το 1-1 ήρθε στο 23′ όμως, με τη βοήθεια και της τύχης. Ο Νέιρα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κούρντι και κατέληξε στο βάθος της εστίας το Μανοΐλοβιτς. Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα, ο Νέιρα με φοβερό σουτ σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ κι έκανε το 1-2, ενώ στο 36′ το σκορ θα μπορούσε να γίνει και 1-3, αλλά το σουτ του Κουτσιανικούλη έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου.
Ό,τι δεν πέτυχε όμως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, το έκανε στο 44′ ο Σταυρόπουλος ισοφαρίζοντας σε 2-2, με κεφαλιά μετά από απόκρουση του Στρέζου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και ουσιαστικά τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία στο ματς έχασε ο Μπανανά στο 80′, όταν και δεν κατάφερε να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για τον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 2-2 μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο Πανιώνιος – ΟΦΗ

Πανιώνιος (Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Κεϊτά, Κόρμπος (86′ Σαντί Αλί), Μασούρας (74′ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς (74′ Μανθάτης), Ντουρμισάι.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κουτσιανικούλης (83′ Ντίνας), Βουό, Πλατέλλας (83′ Σασί), Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Μεγιάδο (63′ Κυριακίδης), Κοροβέσης, Νέιρα, Ποτουρίδης.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις