Παρασκευή, 16 Αυγ.
37oC Αθήνα

Νέα “επίθεση” Ζλάταν σε Γκουαρντιόλα! “Ήμουν Ferrari αλλά αυτός ήθελε Fiat” – video

Νέα “επίθεση” Ζλάταν σε Γκουαρντιόλα! “Ήμουν Ferrari αλλά αυτός ήθελε Fiat” – video
ΦΩΤΟ twitter

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει όσα συνέβησαν στην Μπαρτσελόνα και συνέχισε την κόντρα του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, εξαπολύοντας νέα “επίθεση”, με… επικές ατάκες για τον Ισπανό πρώην προπονητή του στους “μπλαουγκράνα”.

Η καριέρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει ουσιαστικά ως μοναδικό “αγκάθι” την αποτυχημένη παρουσία του στη Μπαρτσελόνα, σε μία περίοδο μάλιστα που οι “μπλαουγκράνα” κυριαρχούσαν στην Ευρώπη και ο ίδιος ο Σουηδός έριξε και πάλι τις ευθύνες στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να προσθέσει τον Ζλάταν στην… καλοκουρδισμένη μηχανή της ομάδας του Μέσι, με τον επιθετικός των Λ.Α. Γκάλαξι να δίνει ένα… φανταστικό παράδειγμα για όσα συνέβησαν εκείνη την εποχή, μιλώντας στην αγγλική έκδοση του ESPN.

Οι δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

“Δεν μου μιλούσε και αυτό ήταν κάτι που μου συνέβαινε για πρώτη φορά. Όταν με αγοράζεις, είναι σαν να παίρνεις μια Ferrari. Ένα τέτοιο αυτοκίνητο πρέπει να το διαχειριστείς ανάλογα. Να του βάλεις το καλύτερο καύσιμο, να βγεις και να πατήσεις το γκάζι. Ο Γκουαρδιόλα μου έβαζε ντίζελ και απλά έκανε βόλτες στον αγωνιστικό χώρο. Αν ήθελε αυτό, θα μπορούσε να αγοράσει ένα FIAT”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις