Ελλάδα

Οι Anonymous «έριξαν» το site της ΔΕΗ!

Νέα διαδικτυακή "επίθεση" από τους Anonymous Greece, που έβαλαν αυτή τη φορά στο "στόχαστρο" το site της ΔΕΗ το οποίο είναι εκτός λειτουργίας.

“H ιστοσελίδα της ΔΕΗ είναι εκτός λειτουργίας από το πρωί”. Αυτό αναφέρει το μήνυμα των Anonymous Greece στο Facebook, που σηματοδοτεί τη νέα επίθεση των… άγνωστων χάκερς.

Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα που συνοδεύει την φωτογραφία στο Facebook αναφέρει: “H ιστοσελίδα της ΔΕΗ είναι εκτός λειτουργίας από το πρωί. Οι επιθέσεις κατά των συστημάτων τους θα συνεχιστούν“.

Μάλιστα, παρατίθεται το link για το site της ΔΕΗ, το οποίο όντως είναι εκτός λειτουργίας…

Δείτε την εικόνα

deh

Δικαιολογώντας το “χακάρισμα” του site της ΔΕΗ, οι Anonymous Greece αναφέρουν:

Προκειμένου να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα, οργανωμένα κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να εμποδίζεται ο λογικός έλεγχος, στηρίζεστε σε καθαρά παραπλανητικά ή εκβιαστικά μέσα!

Έτσι, δίνετε εντολή σε δικηγορικά γραφεία να στέλνουν εξώδικα σε συμπολίτες και εν συνεχεία “κόβετε” το ρεύμα όποτε προαιρείσθε… Να ξέρετε ότι αυτή η κατάσταση έχει φθάσει ήδη στο απροχώρητο με αποτέλεσμα να έχετε γίνει ήδη στόχος.

Η σημερινή επίθεση στο www.dei.gr είναι απλά μια προειδοποίηση για το τι θα συμβεί, εάν εξακολουθήσετε αυτήν την πολιτική της τρομοκρατίας. Σύντομα θα καταστρέψουμε όλα τα ηλεκτρονικά σας συστήματα“.

Δείτε την ανάρτηση των Anonymous Greece

https://www.facebook.com/anonopsgr/photos/a.1743087469140869/1793146414134974/?type=3&theater

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στο Μάτι: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και η εμπιστοσύνη μας στη Δικαιοσύνη κλονίστηκε» λένε συγγενείς θυμάτων
«Όλοι ακούγαμε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι οι νεκροί είναι περισσότεροι από όσους ξέρουμε και πως υπάρχει και ομαδικός τάφος στο Κοιμητήριο Νέας Μάκρης»
Καμένα αυτοκίνητα στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018