Κόσμος

Μέσα σε 8′ έσβησαν φωτιά σε αεροσκάφος και έσωσαν 170 ανθρώπους! – video

Διάσωση - θρίλερ των 170 επιβαινόντων σε ρωσικό Boeing 737 που έπιασε φωτιά στο αεροδρόμιο του Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα.

Το ρωσικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως 18 άνθρωποι τραυματίστηκαν, αλλά δεν υπάρχουν νεκροί. Ωστόσο, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, ένα μέλος του προσωπικού του αεροδρομίου του Σότσι έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης, πιθανόν λόγω καρδιακής ανακοπής.

Δραματικές στιγμές για τους 170 επιβάτες και πλήρωμα του φλεγόμενου Boeing

Το αεροπλάνο, ένα Boeing 737 – 800 της εταιρείας UTair, μετέφερε 164 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα από τη Μόσχα στο Σότσι.

Ο κυβερνήτης δεν κατάφερε να φρενάρει εγκαίρως μετά την προσγείωση, μετέδωσε το RIA επικαλούμενο τοπικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων.

Το αεροπλάνο είχε προσγειωθεί ενώ έπεφτε δυνατή βροχή και έπνεαν ισχυροί άνεμοι, δήλωσε ο αξιωματούχος της ρωσικής πολιτικής αεροπορίας Όλεγκ Σμιρνόφ στο τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya24, το οποίο μετέδωσε εικόνες του αεροσκάφους στις οποίες είναι φανερές οι ζημιές στους κινητήρες και τα φτερά του.

Το αεροδρόμιο του Σότσι ανέφερε στον ιστότοπό του πως η πυρκαγιά που ξέσπασε στο αεροπλάνο έσβησε μέσα σε οκτώ λεπτά (!!!) και πως όλοι οι επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν μέσα σε 17 λεπτά!

https://youtu.be/Nmow_1tBU-U

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έκθεση – βόμβα για την αεροπορική τραγωδία στην Ουάσινγκτον: Η πιλότος του ελικοπτέρου αγνόησε εντολές πριν τη σύγκρουση με το αεροπλάνο της American Airlines
Άγνωστο γιατί η σμηναγός Rebecca Lobach δεν συμμορφώθηκε με τις κρίσιμες οδηγίες αλλαγής πορείας δευτερόλεπτα πριν από τη σύγκρουση - Ο ρόλος του συγκυβερνήτη της Andrew Loyd Eaves
Credit: mpi34
Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «φρικτό γεγονός» την αυτοκτονία της Βιρτζίνια Τζούφρι – Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας
«Πρώτα είχε τροχαίο, τώρα λένε ότι αυτοκτόνησε; Μοιάζει σαν κάποιος να ήθελε να τη δει νεκρή» - Μυστήριο με τον θάνατο της Τζούφρι - Είχαν προηγηθεί δύο ακόμη τραγωδίες θυμάτων του Επστάιν
Ντόναλντ Τραμπ
Πάνω από 70.000 πιστοί προσκύνησαν τον τάφο του Πάπα Φραγκίσκου – Σήμερα θα οριστεί η ημερομηνία του κονκλάβιου
Από σήμερα τα Μουσεία του Βατικανού και η Καπέλα Σιξτίνα θα παραμείνουν κλειστά για να ελεγχθεί προσεκτικά ο χώρος όπου θα συνεδριάσουν οι υψηλόβαθμοι κληρικοί
Πιστοί περιμένουν να προσκυνήσουν τον τάφο του Πάπα Φραγκίσκου