Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Λευκάδα: Η ψαριά του Ριμπολόβλεφ που προκάλεσε χαμόγελα – Η βάρκα, το μάθημα και το αποτέλεσμα – video

Λευκάδα: Η ψαριά του Ριμπολόβλεφ που προκάλεσε χαμόγελα – Η βάρκα, το μάθημα και το αποτέλεσμα – video

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ποζάρει χαμογελαστός και κρατάει το ψάρι που έπιασε στη Λευκάδα. Ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού είναι αξύριστος και δείχνει χαρούμενος…

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ποζάρει χαμογελαστός και κρατάει το ψάρι που έπιασε στη Λευκάδα. Ο «Mr Σκορπιός» φωτογραφήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στη Λευκάδα, πάνω σε παραδοσιακό ψαράδικο, κρατώντας ένα μεγάλο ψάρι. Μαζί του πήγε στα ανοιχτά ο ντόπιος ψαράς Νίκος, ο οποίος εξήγησε στον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό και στην παρέα του, έναν από τους πιο διαδεδομένους τρόπους ψαρέματος, δηλαδή με παραγάδι.

Ο 51χρονος μεγιστάνας αποδείχθηκε καλός μαθητής καθώς έμαθε ταχύτατα τα μυστικά, με αποτέλεσμα η ψαριά του να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού δείχνει χαρούμενος και είναι ντυμένος με μαύρη φόρμα, γκρι ελαφρύ φούτερ, ενώ φοράει μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Συχνά ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ όταν βρίσκεται στην Ελλάδα συναντιέται με ντόπιους στο νησί της Λευκάδας, το οποίο αγαπάει και παραθερίζει στον επίγειο παράδεισό του τον Σκορπιό. Μάλιστα αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι πριν από την αναμενόμενη ανακαίνιση του Σκορπιού, που αναμένεται να ξεκινήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών στην χώρα μας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα αγγίξει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα δημιουργήσει δεκάδες θέσεις εργασίας.

Η ψαριά του Ριμπολόβλεφ στην Λευκάδα

Πηγή: Τηλεόραση Alpha

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις