Τετάρτη, 3 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Κως: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας σε μονοπάτι – Πάγωσαν οι τουρίστες που έκαναν βόλτα στο βουνό!

Κως: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας σε μονοπάτι – Πάγωσαν οι τουρίστες που έκαναν βόλτα στο βουνό!

Οι αρχές καλούνται να λύσουν τον γρίφο της τραγωδίας. Η Κως σοκαρισμένη από την είδηση του θανάτου της γυναίκας και τις σκληρές εικόνες στο σημείο…

Η Κως παραμένει σοκαρισμένη από χθες το μεσημέρι (04-09-2018) όταν βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε δύσβατη περιοχή. Πιο συγκεκριμένα η σορός της άτυχης τουρίστριας, ηλικίας περίπου 55 ετών, εντοπίστηκε σε μονοπάτι στο «Δίκαιο».

Τουρίστες που είδαν πρώτοι το πτώμα, ειδοποίησαν την Αστυνομια, η οποία με την σειρά της ειδοποίησε την Πυροσβεστική. 4 οχήματα μετέβησαν στην περιοχή, όπου δυστυχώς βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ίχνη από πτώση, οπότε πιθανολογείται ότι ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Εντός της ημέρας θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή, για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Νεκρή στη θάλασσα της Κέρκυρας

Παρότι διεξάγεται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της 62χρονης οφείλεται σε πνιγμό.

Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό πνιγμού που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα στο νησί, καθώς την περασμένη Κυριακή, ανασύρθηκε νεκρή, από θαλάσσια περιοχή στη Μέση Κέρκυρα, τα Μωραϊτικα, μία 75χρονη αλλοδαπή, ενώ, την περασμένη Παρασκευή νεκρός ανασύρθηκε από θαλάσσια περιοχή στην πόλη της Κέρκυρας, τη Γαρίτσα, ένας 80χρονος.

Πηγή: vimatisko.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις