Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Τρένο” χωρίς σταματημό!

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Τρένο” χωρίς σταματημό!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη δείχνει ανίκητος και επικράτησε και του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ του ακυρώθηκαν και δύο γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με τρομερό γκολ του Χατζηγιοβάνη και τον Μακέντα να συνδυάζει το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα με νικητήριο τέρμα, οι “πράσινοι” έκαναν το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα.

Το “τρένο” του Παναθηναϊκού δεν έχει σταματημό και πήρε την 5η συνεχόμενη νίκη του στη Superleague, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, χάρη σε γκολ των Χατζηγιοβάνη και Μακέντα.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα από το Newsit.gr

 

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, καθώς την 4η αγωνιστική υποδέχθηκε και επικράτησε εύκολα με 3-0 του Λεβαδειακού, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία στη φετινή Superleague, η οποία και έχει ξετρελάνει τον κόσμο του.

Στο γήπεδο αναμενόταν μάλιστα σήμερα, πάνω από 30.000 οπαδοί, αλλά κυκλώνας “Ζορμπάς” και η κακοκαιρία, αναμένεται να αποτρέψει αρκετό κόσμο από το Μαρούσι, με το ματς να θεωρείτο πιθανό ακόμη και να αναβληθεί το πρωΐ του Σαββάτου.

Από την πλευρά των Ιωαννίνων, η ομάδα του ΠΑΣ ολοκληρώνει ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα στην έναρξη του πρωταθλήματος, έχοντας ήδη αγωνιστεί κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Άρη και Απόλλων Αθηνών, έχοντας 6 βαθμούς και δύο νίκες απέναντι στους δύο τελευταίους.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις