Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Εφτά βασικοί εκτός στον Παναθηναϊκό! Η αποστολή για το Αγρίνιο

Εφτά βασικοί εκτός στον Παναθηναϊκό! Η αποστολή για το Αγρίνιο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό και ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να ξεκουράσει 7 βασικούς του ποδοσφαιριστές, ώστε να είναι έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν αγωνιστεί σε όλα τα φετινά παιχνίδια της ομάδας, αλλά και σε ματς των εθνικών ομάδων, ο Γιώργος Δώνης πήρε την απόφαση να δώσει “ανάσες” στους περισσότερους εξ αυτών.

Πιο συγκεκριμένα, οι Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης και Μπουζούκης έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου και θα αγωνιστούν παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής φέτος.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην προπόνηση της Δευτέρας (01/10) οι Μουνιέ και Γιόχανσον συνέχισαν τη θεραπεία τους,με το χρόνο επιστροφής τους στις προπονήσεις να υπολογίζεται σε 2 με 3 εβδομάδες, ενώ ατομικό έκαναν και οι Κολοβέτσιος, Μπουζούκης και Κάτσε, με τους δύο πρώτους να μην έχουν κάτι σοβαρό. Ένα οίδημα  στον αστράγαλο έχει από την πλευρά του ο Αλβανός μέσος, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες του Nations League.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Κότσαρης, Ξενόπουλος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Βέργος, Σέχου, Αποστολάκης, Καμπετσής, Μακέντα

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις