Δευτέρα, 7 Οκτ.
23oC Αθήνα

«Αιμορραγεί» η Εθνική Φρουρά – Μετά την φυγοστρατία παιδιά επωνύμων «φυλλορροούν» και από τις εφεδρείες

«Αιμορραγεί» η Εθνική Φρουρά – Μετά την φυγοστρατία παιδιά επωνύμων «φυλλορροούν» και από τις εφεδρείες

Από χθες δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα, που έκτοτε αναπαραγάγονται συνεχώς από ΜΜΕ, περί εφεδρείας που αιμορραγεί ακατάπαυστα, σε μια ούτως ή άλλως μικροσκοπική Εθνική Φρουρά, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει έναν εχθρό που βρίσκεται ήδη εντός των πυλών.

Ο ΥΠΑΜ ανταπαντά ότι «Δεν είναι το μεγαλύτερο βάσανο η εφεδρεία, θα το λύσουμε και αυτό», ωστόσο ενδεικτικό της ζοφερής κατάστασης που επικρατεί είναι η άμεση προώθηση ριζικών αλλαγών για την εφεδρεία.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο αριθμός των «σκαστών» εφέδρων στην Κύπρο ανέρχεται πλέον σε απειλητικά νούμερα, με λόγο να γίνεται για δεκάδες χιλιάδες άνδρες, που φυσικά για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιούνται και τα ακριβή στοιχεία. Άλλοι πάλι, λιγότεροι ευνοημένοι εκ του «συστήματος», είναι απλοί «τουρίστες» στην εφεδρεία, καθώς φαίνεται πως είχαν μικρότερο «βύσμα» και απαλλάχθηκαν πλήρως… Στις άνωθεν κατηγορίες, φυσικά, περιλαμβάνονται παιδιά επωνύμων, τα οποία φαίνεται πως για κάποιο λόγο, δεν εντοπίζονται στις λίστες, όπως συμβαίνει με τους λοιπούς «κοινούς θνητούς»…

Διαβάστε εκτενές ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις