Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Αφιέρωμα της Euroleague στον Παναθηναϊκό! Ο Λάγκφορντ και η “πείνα” Παπαπέτρου και Γκιστ – video

Αφιέρωμα της Euroleague στον Παναθηναϊκό! Ο Λάγκφορντ και η “πείνα” Παπαπέτρου και Γκιστ – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η νέα σεζόν της Euroleague ξεκινάει την Πέμπτη 11/10, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης, ετοίμασε και δημοσίευσε ένα βίντεο αφιέρωμα για την ομάδα, με πρωταγωνιστές τους Πασκουάλ, Καλάθη, Παπαπέτρου, Λάγκφορντ και Γκιστ.

Στην απόκτηση του δύο φορές πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, Κιθ Λάγκφορντ, την παραμονή του ηγέτη Καλάθη, αλλά και τη “δίψα” όλων στην ομάδα να επιστρέψουν σε ένα Final4 και στην κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου, εστιάζει το αφιέρωμα της Euroleague στο Τριφύλλι.

«Είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει στα 13 χρόνια επαγγελματικής μου καριέρας. Δεν έχω παίξει με έναν γκαρντ όπως ο Καλάθης», σχολιάζει στο video, ο Κιθ Λάγκφορντ, με τον ίδιο τον Νικ να κάνει λόγο για έναν παίκτη που ξέρει να βάζει τη μπάλα στο καλάθι και τον Τσάβι Πασκουάλ να εξηγεί: «Θέλαμε έναν παίκτη με ποιότητα. Ξέρω πως μπορεί να σκοράρει εύκολα και πως μπορεί να γίνει ένας σημαντικός παίκτης για εμάς».

Το αφιέρωμα αναφέρει και τη μετεγγραφή του Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ να σχολιάζει: «Όλοι στο κλαμπ με έχουν βοηθήσει, κάνοντας τη ζωή μου εύκολη. Δεν έχω να ανησυχώ για τίποτα εκτός του μπάσκετ. Είμαστε “πεινασμένοι” για το Final Four. Τα εφτά χρόνια είναι πολλά για την ομάδα και τους οπαδούς μας». Από την πλευρά του ο Γκιστ τόνισε: «Δεν θέλω απλά να φτάσω στο Final Four. Θέλω να κερδίσω, θέλω να φτάσω μέχρι το τέλος, να κατακτήσω τον τίτλο».

Το αφιέρωμα της Euroleague στον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις