Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Πλαίσιο: Η εταιρία που ξεπερνάει τις κρίσεις με επιτυχία

Πλαίσιο: Η εταιρία που ξεπερνάει τις κρίσεις με επιτυχία

Το Πλαίσιο για πάρα πολλά χρόνια ήταν και είναι συνώνυμο της πληροφορικής. Είναι μία εταιρία η οποία ακολουθεί μία ιδιαίτερα συντηρητική, αλλά ταυτόχρονα και στοχευμένη πολιτική ανάπτυξης που της έχει αποδώσει τα μέγιστα και ταυτόχρονα δεν έχει αφήσει να εκτεθεί σε μεγάλους κινδύνους, ακόμη και σε εποχές δύσκολες, όπως είναι αυτή που διανύουμε.

Να σημειωθεί ότι το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθήθηκε από τον ιδρυτή Γιώργο Γεράρδο και το Πλαίσιο ήταν και είναι τα μεγάλα καταστήματα όπου ο πελάτης θα έχει την δυνατότητα να βρει όλη την γκάμα των προϊόντων που διαθέτει η εταιρία, ενώ η είσοδος στο χώρο της πληροφορικής με laptop και desktops και κάθε είδους σχετικό με την πληροφορική και τα είδη γραφείου, δείχνει να αποδίδει ιδιαίτερα.

Το Πλαίσιο σήμερα είναι συνώνυμο της ευκολίας για μία σειρά από είδη γραφείου, ψηφιακής τεχνολογίας, Internet και υπολογιστών. Το μοντέλο ανάπτυξης είναι μεγάλα καταστήματα, όπου ο καθένας θα μπορεί να βρίσκει τα πάντα… Η αρχή έγινε από τη Στουρνάρη στα Εξάρχεια, που έμελλε να μετατραπεί στη συνέχει σε «δρόμο της πληροφορικής».

Διαθέτοντας επιχειρηματικό μυαλό, κατάλαβε πολύ νωρίς, το 1965, όταν και πέτυχε στην ιατρική πως δεν είναι κάτι που του ταιριάζει. Την επόμενη χρονιά έδωσε εξετάσεις και πέτυχε στο Πολυτεχνείο. Ήταν μία εποχή που ο αείμνηστος Κ. Καραμανλής είχε δώσει το σύνθημα «ανοικοδόμηση της χώρας πάση θυσία». Οι πολιτικοί μηχανικοί την περίοδο εκείνη ήταν δυσεύρετοι και πολύ καλά αμειβόμενοι.

Κομβικό σημείο αποτέλεσε το 1986, όταν έρχονται στην Ελλάδα οι πρώτοι προσωπικοί υπολογιστές, Atari, Amstrad και Spectrum. Η ανάπτυξη ήταν εντυπωσιακή, αφού οι υπολογιστές πωλούνταν από τα τελωνεία. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, αλλά και την επιχείρηση, το Πλαίσιο γίνεται στόχος εμπρηστών. Το κατάστημα «βομβαρδίζεται» από μολότοφ και καταστρέφεται μερικώς. Βρίσκει όμως και τη διάθεση και την δύναμη μέσα σε δύο εβδομάδες να αποκαταστήσει τη ζημιά που είχε υποστεί το κατάστημα.

Σήμερα η Πλαίσιο είναι μία πλήρως καθετοποιημένη επιχείρηση που προσφέρει στον καταναλωτή σχεδόν τα πάντα για την πληροφορική, τηλεοράσεις, είδη γραφείου και σύντομα μπαίνει και στην αγορά των λευκών συσκευών.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, εξαμήνου του 2018, η εταιρία Πλαίσιο παρουσίασε αύξηση κερδών και πωλήσεων. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα καθαρά κέρδη της εταιρείας ενισχύθηκαν κατά 44,4% στις 823.000 ευρώ την εξεταζόμενη περίοδο από 570.000 που ήταν το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Παράλληλα, την ίδια περίοδο οι πωλήσεις του ομίλου ανήλθαν στα 137 εκατ. ευρώ από 128 εκατ. ευρώ που ήταν το περυσινό α’ εξάμηνο, καταγράφοντας άνοδο της τάξης του  7,2%.

Η ιστορία της

Το Πλαίσιο γεννήθηκε το 1969 σε ένα μαγαζάκι 10 τ.μ. στην παράπλευρη του Ε. Μ. Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) οδό Στουρνάρη 24, με είδη Σχεδίου & Χαρτοπωλείου. Ιδρυτής του είναι ο σημερινός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Γεράρδος.

Η αδυναμία της αγοράς της εποχής εκείνης να καλύψει τη ζήτηση για εξελιγμένους εξοπλισμούς τεχνικών γραφείων, οδηγούν το δευτεροετή φοιτητή τότε της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Γιώργο Γεράρδο, ένα νέο που διακρίνεται για το «ανήσυχο πνεύμα» του, να πραγματοποιήσει την πρώτη του εισαγωγή με τεχνικά σχεδιαστήρια.

Με την πρωτοβουλία αυτή κάλυψε τις προσωπικές τους ανάγκες, αλλά και μιας ομάδας συμφοιτητών του. Η επιτυχημένη εισαγωγική εμπειρία τον ωθεί να νοικιάσει με 80.000 δρχ. δανεικά τον προαναφερόμενο χώρο, τον οποίο «βαφτίζει» Πλαίσιο. Αυτή θα είναι και η αφετηρία της συνεχούς ανοδικής της πορείας, που έφερε την Πλαίσιο στην κορυφή και την εδραίωσε στην πρωτοπορία.

1976: Οι δραστηριότητες της επιχείρησης αναπτύσσονται σημαντικά με τη δημιουργία έκθεσης ειδών για τον εξοπλισμό των τεχνικών γραφείων, η οποία στεγαζόταν σε κατάστημα επί της οδού Στουρνάρη 19. Σύντομα η συνεχής αύξηση του κύκλου εργασιών, οδηγεί στην επέκταση της έκθεσης σε γειτονικό κατάστημα, στον αριθμό 22 της ίδιας οδού.

Παράλληλα η εταιρεία πραγματοποιεί το ιστορικό της άνοιγμα στα είδη γραφείου, κατακτώντας σχετικά γρήγορα την πρώτη θέση στην αγορά και στη συνείδηση -το σημαντικότερο- του καταναλωτικού κοινού. Η πρωτιά αυτή που διαρκεί έως σήμερα αποτελεί ένα από του βασικούς πυλώνες της κυριαρχίας της Πλαίσιο στην ελληνική αγορά.

Η επωνυμία Πλαίσιο είναι πλέον συνώνυμο της ποιότητας και το σήμα της εταιρείας ταυτίζεται με ότι μοντέρνο και λειτουργικό κυκλοφορεί στην αγορά.

Η όλο και πλατύτερη αποδοχή της Πλαίσιο από το καταναλωτικό κοινό έχει σαν αποτέλεσμα τη συνεχή αύξηση του τζίρου της και τη μετατροπή της ατομικής επιχείρηση σε Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία “ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.”. Η νέα επωνυμία ουσιαστικά προαναγγέλλει και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο, την μελλοντική είσοδο της εταιρείας στην Πληροφορική, ένα τομέα που ακόμα βρισκόταν διεθνώς στα σπάργανα. Με την ενέργεια της αυτή η εταιρεία καταδεικνύει επίσης τη διορατικότητα με την οποία ατενίζει αλλά και προετοιμάζεται για το αύριο. Τα πάντα στην εταιρεία φέρουν τη σφραγίδα της καινοτομίας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια: Από τα πρωτόγνωρα προϊόντα μέχρι την θεσμοθέτηση των meetings, που ήταν μάλλον άγνωστα στη εσωτερική οργάνωση και ζωή των τότε ελληνικών εταιριών

1986: Η χρονιά αυτή υπήρξε σταθμός στο δρόμο των επιτυχιών της Πλαίσιο και αφετηρία της αλματώδους ανάπτυξης που επακολούθησε. Η ΠΛΑΙΣΙΟ Α.Ε. εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της Πληροφορικής και δημιουργεί ειδικό Computers shop επί της οδού Στουρνάρη 24.

Από το πρώτο διάστημα της λειτουργίας του Computer shop η εταιρεία προχωρεί σε μία από τις αξεπέραστες πρωτοπορίες που την καθιέρωσαν σε πρωταγωνιστική δύναμη στην ελληνική αγορά.

Συναρμολογεί στα μέτρα του κάθε πελάτη ξεχωριστά με το σύστημα Built to Order (B.T.O) τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές με το κατοχυρωμένο brand name “TURBO-X”.

Η εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ A.E. μετεξελίσσεται σε ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ.

Την ίδια χρονιά η εταιρεία περιλαμβάνει στις δραστηριότητες της και την εμπορία αναλωσίμων για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, κατακτώντας ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς.

1992: Με τη δημιουργία ιδιόκτητου καταστήματος στο Ν. Ψυχικό (οδός Ομήρου 5) η εταιρεία προχωρεί στο στήσιμο αλυσίδας λιανικής, σχεδιάζοντας παράλληλα τα επόμενα της βήματα στον τομέα αυτό. Το κατάστημα του Ν. Ψυχικού έρχεται να καλύψει ολοκληρωμένα τις επιχειρηματικές και τις ιδιωτικές ανάγκες, της ευρύτερης περιοχής των βορείων προαστίων.

Την ίδια χρονιά το Πλαίσιο, που παρακολουθεί πάντα στενά τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της Πληροφορικής και διαμορφώνει τις τάσεις της ελληνικής αγοράς, μπαίνει δυναμικά και στο χώρο των Multimedia.

Η ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS αποκτά σύγχρονο ιδιόκτητο κέντρο αποθήκευσης και διανομής 4.000 τ.μ. στη Μεταμόρφωση (12ο χιλ. εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας). Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το 3ο κατάστημα λιανικής πώλησης, αλλά και το κέντρο συναρμολόγησης Η/Υ.

Σήμερα στον ίδιο χώρο έχει δημιουργηθεί ένας από τους 6 υπερχώρους που διαθέτει η εταιρεία, συνολικής επιφάνειας 2.500 τ. μ. Με ευκολία πρόσβασης και άνετους χώρους parking, ο υπερχώρος της Μεταμόρφωσης συνδυάζει μοναδικά τις αγορές με τη διασκέδαση.

Την ίδια χρονιά ιδρύεται στην οδό Ζαΐμη 10 στο κέντρο της Αθήνας, ειδικό κατάστημα με αποστολή την παροχή ολοκληρωμένου service & αναβάθμισης, σε οποιαδήποτε μονάδα Η/Υ.

1996: Η εταιρεία εισήγαγε ένα πρωτοποριακό σύστημα απευθείας πωλήσεων – αποστολών (direct mail) σε πελάτες. Οι πωλήσεις αυτές πραγματοποιούνται μέσω τηλεφώνου, fax και προϊοντικών καταλόγων, οι οποίοι αποστέλλονται σε συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών και επιχειρήσεων (target groups), είτε διανέμονται με τη μορφή ένθετου στις εφημερίδες.

Ιδιαίτερα οι κατάλογοι προϊόντων Πλαίσιο, που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες πρωτοπορίες της εταιρείας στην ελληνική αγορά, ανανεώνονται από τότε διαρκώς και εκδίδονται πλέον σε ετήσιο τιράζ που ξεπερνά τα 9.000.000 αντίτυπα.

Δημιουργείται εξειδικευμένο κατάστημα με τις πλουσιότερες συλλογές σε είδη Ζωγραφικής, Σχεδίου, Γραφικών Τεχνών και Μακέτας στη Στουρνάρη 19, ένα χώρο που στήθηκε για να προσφέρει τον πληρέστερο εξοπλισμό στον επαγγελματία, στον ερασιτέχνη, στο φτασμένο καλλιτέχνη αλλά και στον φοιτητή.

1998: Η αλυσίδα των καταστημάτων μας λιανικής επεκτείνεται συνεχώς. Εγκαινιάζεται ένα νέο κατάστημα Πλαίσιο στη Γλυφάδα επί των οδών Λαζαράκη και Λεωφόρου Αθηνών 5, που καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των πελατών μας στα νοτιοανατολικά προάστια.

Στα τέλη του ίδιου χρόνου, έγινε η έναρξη λειτουργίας καταστήματος Πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη, στη γωνία των οδών Π.Π. Γερμανού 11 & Τσιμισκή, που σύντομα θα γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο της συμπρωτεύουσας και του ομώνυμου νομού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας.

Η χρονιά αυτή αποτελεί ορόσημο στην επιτυχημένη πορεία της Πλαίσιο, καθώς τον Μάρτιο, μετά από Δημόσια Εγγραφή, οι μετοχές της εισήχθησαν για διαπραγμάτευση στην παράλληλη αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Η εισαγωγή σημείωσε ρεκόρ εγγραφών κι η έκδοση υπέρ-καλύφτηκε κατά 393 φορές.

Τον Ιούλιο το 8ο κατά σειρά κατάστημα της εταιρείας άνοιξε τα φτερά του στο Περιστέρι και το Δεκέμβριο το 9ο στη σειρά κατάστημα Πλαίσιο, άνοιξε τις πόρτες του στην Πάτρα. Με το άνοιγμα καταστήματος στην Αχαϊκή πρωτεύουσα πραγματοποιείται ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής της εταιρείας, για επέκταση της σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Στο τέλος της ίδιας χρονιάς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Πλαισίου με την είσοδο της εταιρείας στις τηλεπικοινωνίες και στο internet, 2 νευραλγικότατους τομείς που η εξέλιξη της τεχνολογίας οδηγεί στην όλο και μεγαλύτερη σύγκλιση τους.

Η εταιρεία δημιουργεί τέλος 3 διαφορετικά ενεργά Ηλεκτρονικά Καταστήματα με 8.000 επισκέπτες την ημέρα. Πρόκειται για τα πρώτα και τα πλέον ολοκληρωμένα Ηλεκτρονικά Καταστήματα, που συνεισφέρουν σημαντικά στις πωλήσεις του Πλαισίου.

Οι διευθύνσεις των πρωτοποριακών για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς Ηλεκτρονικών μας καταστημάτων και τα πλεονεκτημάτων που παρέχουν είναι: www.plaisio.gr (το Ηλεκτρονικό Κατάστημα που προσφέρει στον κάθε πελάτη τη δυνατότητα της πλήρους προϊοντικής ενημέρωσης και σύγκρισης, την επιλογή διακονισμού πληρωμής κ.α.), www.plaisio2b.gr (που απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις) και www.plaisiowap.gr (ένα κατάστημα Πλαίσιο στο κινητό σας). Σήμερα το ανανεωμένο www.plaisio.gr δέχεται κατά μέσο όρο 40.000 επισκέψεις την ημέρα συνδυάζοντας για τους χρήστες την εμπειρία της μοναδικής ξενάγησης με τις μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης

2000: Τον Φεβρουάριο ανοίγει το 10ο κατάστημα Πλαίσιο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο 450 τ. μ. χώρος του έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς της μεγαλονήσου.

Τον Μάιο το 11ο κομβικό κατάστημα Πλαίσιο συνολικού εμβαδού 450 τ. μ. άνοιξε πλησίον της πλατείας Συντάγματος (οδός Βουλής 3), εντός του εμπορικού τριγώνου των Αθηνών.

Την ίδια χρονιά αλλάζει και η επωνυμία της εταιρείας. Από ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.E. γίνεται ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.B.E.

Εγκαινιάζεται το 12ο κομβικό κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.B.E., το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Μεσογείων 512-514 στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Στόχος του είναι η κάλυψη των αναγκών των περιοχών Ανατολικής Αττικής, και της αναπτυσσόμενης περιοχής του κόμβου Σταυρού – Ελευσίνας.

Στο εμπορικό κέντρο Καλλιθέας και συγκεκριμένα στην οδό Δαβάκη 31 ανοίγει τις πόρτες του το 13ο κομβικό κατάστημα Πλαίσιο. Η εταιρεία καλύπτει έτσι πλήρως τις ανάγκες των περιοχών που διασχίζονται ή έχουν εύκολη πρόσβαση στις λεωφόρους Συγγρού και Θησέως (Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νέο Φάληρο, Ρέντης, Ταύρος, Πετράλωνα, Κουκάκι, Νέα Σμύρνη).

Τον Σεπτέμβριο άνοιξε της πύλες του στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, (οδός Εθνικής Αντιστάσεως 131) το “Gate Through”, το οποίο αποτελεί τον πρώτο κομβικό πολυχώρο τεχνολογίας, γνώσης και ψυχαγωγίας στην χώρα μας. Με την δημιουργία τους εντελώς πρωτοποριακού αυτού χώρου, η εταιρεία υλοποίησε την ιδέα της συνύπαρξης διαφορετικών επιχειρήσεων και διαφορετικών ομάδων ειδών.

Σ’ αυτό το χώρο συνολικής επιφάνειας 2.500 τ. μ. συνυπάρχει το Πλαίσιο με το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, δημιουργώντας ένα κομβικό χώρο πρότυπο όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα διεθνή δεδομένα.

2002: Επεκτείνονται – τον Ιανουάριο – στα 1000 τ. μ., οι λειτουργικοί και εκθεσιακοί χώροι, του ιστορικού καταστήματος πληροφορικής «Πλαίσιο», στην οδό Στουρνάρη 24. Ο ανακαινισμένος πολυχώρος καλύπτει ακόμα πιο ολοκληρωμένα τις ανάγκες της πρωτεύουσας, αλλά και των ανθρώπων που «κατεβαίνουν» στο κέντρο για τις αγορές τους. Η επέκταση αυτή είναι αποτέλεσμα της για 33 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας, που γεννήθηκε στον ίδιο χώρο, όταν αυτός εκτεινόταν σε μόλις 12 τ. μ. Με την κίνηση αυτή ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Πλαισίου στην αγορά της Πληροφορικής, δεδομένου ότι τα καταστήματα Πλαίσιο της οδού Στουρνάρη διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό τις τάσεις της αγοράς.

Τον Φεβρουάριο δημιουργήθηκε από την εταιρεία, το νέο της κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης στη Γλυφάδα (οδός Γ. Παπανδρέου 6), συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ.

Οι αυξημένες ανάγκες της ευρύτερης περιοχής των νοτίων προαστίων σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες service & αναβάθμισης, καλύπτονται έτσι με τον αποτελεσματικότερο και πληρέστερο τρόπο.

Τον Ιούλιο δημιουργήθηκε στη Μεταμόρφωση (οδός Φαβιέρου 5) ένας υπερχώρος συνολικού εμβαδού 2.500 τ. μ. Στον υπερχώρο αυτό συνολικής επένδυσης 1.691.586 ευρώ, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν πέρα από τα γνωστά προϊόντα και τα ακόλουθα:

Ειδικό χώρο παρουσίασης και επίδειξης προϊόντων εικόνας και ήχου, που διευκολύνουν τον πελάτη να δημιουργήσει το δικό του «ψηφιακό σπίτι»

Ειδικό χώρο με προϊόντα σε ειδικές προσφορές (stock house)

Ειδικό τεχνικό τμήμα που μπορεί να επισκευάσει ή να αναβαθμίσει τον Η/Υ σας μέσα σε 4 ώρες.

Τον Φεβρουάριο ξεκίνησε την λειτουργία του ένας νέος υπερχώρος, συνολικής επιφάνειας 1000 τ. μ., στον Πειραιά (οδός Εθνικής Αντιστάσεως 21). Στους 5 ορόφους του θαυμάσια αναπαλαιωμένου νεοκλασικού που στεγάζεται, παρουσιάζονται συνολικά 18.000 προϊόντα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ειδών Γραφείου. Με τη δημιουργία του νέου αυτού υπερχώρου η εταιρεία καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών όχι μόνο του κέντρου του Πειραιά και των προαστίων του, αλλά και των νησιών του Αργοσαρωνικού και του Αιγαίου.

Μέσα στο 2003 η Πλαίσιο επιχειρεί με απόλυτη επιτυχία μια ακόμη πρωτοπορία. Δημιουργεί τους πρώτους συναρμολογημένους φορητούς Η/Υ Turbo-X στα μέτρα του πελάτη.

2004: Ένα νέο superstore Πλαίσιο -συνολικής επιφάνειας 1300 τ. μ.- άνοιξε και λειτουργεί σε ένα εξαιρετικό σημείο προβολής, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 595 – στη συμβολή με τους οδικούς άξονες Αλίμου & Αργυρουπόλεως – εξυπηρετώντας τις περιοχές: Δάφνη, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, ‘Αλιμο, Καλαμάκι και Παλαιό Φάληρο.

Το νέο αυτό κατάστημα είναι το 17ο στην πανίσχυρη αλυσίδα λιανικής που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, σε διάφορα στρατηγικά σημεία της Αθήνας αλλά και της χώρας.

2005: Τον Ιούνιο του 2005 ιδρύεται το πρώτο κατάστημα του Πλαισίου στη Βουλγαρία σηματοδοτώντας μία νέα εποχή πολυεθνικής δράσης για την εταιρεία.

Η ανάπτυξη όμως δεν σταματάει εκεί. Το Σάββατο 8/10/2005 η Πλαίσιο Computers Α.Ε.Β.Ε. γιορτάζει την έναρξη λειτουργίας του 18ου καταστήματός της στην Κηφισιά. Ο νέος υπερχώρος διαθέτει 3 επίπεδα στα οποία φιλοξενεί 18.000 προϊόντα Πληροφορικής, Τηλεφωνίας και Ειδών Γραφείου.

Ένας νέος υπερχώρος εμπειρίας και διασκέδασης 2.200 τ.μ. αρχίζει τη λειτουργία του στο “The Mall”.

Την ίδια χρονιά, υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης της Α’ φάσης κατασκευής του νέου κέντρου συναρμολόγησης, logistics και διανομής της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. προϋπολογισμού 4 εκατ.  €. Ο νέος αυτός χώρος συνολικής επιφάνειας 22.500 τ.μ., θα κατασκευαστεί σε ιδιόκτητη έκταση 29.800 τ.μ. της εταιρείας στη Μαγούλα Αττικής.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις