Τετάρτη, 17 Ιουλ.
32oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“Τα σπάει” το “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”

“Τα σπάει” το “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”

Να το θυμίσουμε ξανά: με το πέρας της περυσινής σεζόν κάποια… κεφάλια στο κανάλι της Κάντζας είχαν την ιδέα και άποψη πως η σειρά «Μην αρχίσεις τη μουρμούρα» έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και πρέπει να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους.

Τελικά με παρέμβαση από… πολύ ψηλά η σειρά πήρε το πράσινο φως και έτσι από την προηγούμενη βδομάδα είναι ξανά στον αέρα. Αποτέλεσμα; Χθες, το τρίτο επεισόδιο του καινούργιου κύκλου… έσπασε τα κοντέρ κάνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης για τον ALPHAστο δυναμικό κοινό, που είναι και αυτό που λαμβάνουν πρωτίστως υπόψιν τους τα στελέχη του σταθμού.

Συγκεκριμένα στο γενικό σύνολο η «Μουρμούρα» έκανε 23,8% μέσο όρο, με την πρωτιά να την κερδίζει το «Τατουάζ» με 26,1%, αλλά στο δυναμικό κοινό, τους τηλεθεατές ηλικίας 18 έως 54 ετών, η «Μουρμούρα» έκανε 24,1% μέσο όρο έναντι 23,5% του «Τατουάζ». Οι δύο σειρές άλλωστε συγκέντρωσαν στο κανάλι της Κάντζας τους περισσότερους τηλεθεατές αποδεικνύοντας ότι αυτοί που τις επέλεξαν για το πρόγραμμά τους είχαν δίκιο και έχουν «χτίσει» μία πολύ δυνατή ζώνη προγράμματος…!

 

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις