Δευτέρα, 19 Αυγ.
27oC Αθήνα

“Μαύρα χάλια” η Ρεάλ και νέα… γκέλα! Στην “πόρτα” της εξόδου ο Λοπετέγκι – video

“Μαύρα χάλια” η Ρεάλ και νέα… γκέλα! Στην “πόρτα” της εξόδου ο Λοπετέγκι – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη για πέμπτο σερί ματς σε Ισπανία και Ευρώπη, αλλά ηττήθηκε κιόλας στην έδρα της από την Λεβάντε με 2-1. Κοντά στην απόλυση πια ο Λοπετέγκι.

Δεν φαίνεται να υπάρχει… γιατρειά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στη μετά Ζιντάν και Ρονάλντο “εποχή” έχει πάρει την… κάτω βόλτα και πλέον συμπλήρωσε 5 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη, χάνοντας και από τη Λεβάντε στο Μπερναμπέου.

Με 4 ισοπαλίες και 1 ήττα σε αυτό το διάστημα, η ομάδα του Λοπετέγκι δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει στο γήπεδο και πλέον ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται με το… ένα πόδι εκτός ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μετά από τόσα άσχημα αποτελέσματα η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε με το… αριστερό στο ματς με την Λεβάντε και μόλις στο 13ο λεπτό, βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2 χάρη σε γκολ των Μοράλες (6΄) και Μαρτί (13΄) με πέναλτι.

Το μόνο που κατάφεραν οι Μαδριλένοι μάλιστα, στη συνέχεια του αγώνα, ήταν να μειώσουν στο σκορ με τον Μαρσέλο στο 72′, αν και θα μπορούσαν να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας, με ένα σουτ του Μπενζεμά στο τέλος στο δοκάρι. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο 88΄ ακυρώθηκε και γκολ του Μαριάνο, μέσω VAR.

https://www.youtube.com/watch?v=jPIcDmsMmTw

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις