Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, που έχει περάσει από μεγάλες ελληνικές ομάδες, είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2015 να οδηγεί ένα τζιπ μάρκας BMW με πλαστό αριθμό πλαισίου και αμαξώματος, καθώς και με πλαστή άδεια κυκλοφορίας.
Ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φαινόταν ένας Γεωργιανός. Το όχημα βρέθηκε ανασφάλιστο και έτσι βεβαιώθηκε στον Τζεμπούρ τροχαία παράβαση με αφαίρεση διπλώματος οδήγησης, πινακίδων και την άδειας κυκλοφορίας, της οποίας είχε αντίγραφο, ενώ προσήχθη και στο αστυνομικό τμήμα. Το αντίγραφο της άδειας είχε ημερομηνία έκδοσης 23 Ιουλίου 2008. Από τον έλεγχο, όμως, προέκυψε ότι η ημερομηνία έκδοσης της αρχικής άδειας για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν η 23η Ιουλίου 2004. Οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν κατασκευαζόταν το 2004, αλλά δόθηκε στην κυκλοφορία το 2006-2007. Έτσι, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και ξεκίνησε ο έλεγχος του. Όπως διαπιστώθηκε, τα στοιχεία ταξινόμησης, ο αριθμός πλαισίου, αλλά και ο αριθμός του αμαξώματος που έφερε, δεν αντιστοιχούσαν στο συγκεκριμένο όχημα, αλλά σε συνολικά τρία!
Όπως αναφέρεται και στο διαβιβαστικό που απέστειλε το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης στον εισαγγελέα, προέκυψε ότι “πρόκειται για αμάξι – κλώνο, αφού το παραχαραγμένο αναγραφόμενο πλαίσιο αντιστοιχεί και σε στοιχεία ιδιοκτήτη Ρ.Τ. (του Γεωργιανού δηλαδή από τον οποίο το είχε νοικιάσει ο Τζεμπούρ) με ίδιο αριθμό κυκλοφορίας του κατασχεθέντος”.
Τι υποστηρίζει ο Τζεμπούρ
Ο Αλγερινός επιθετικός είχε υποστηρίξει στην πρώτη του κατάθεση πως νοίκιασε το αυτοκίνητο από έναν Γεωργιανό έναντι 2.000 ευρώ για ένα μήνα.
Αντίθετα, ο Γεωργιανός υποστηρίζει πως ήθελε να πουλήσει το όχημα σε κάποιον “Νίκο”, ο οποίος του έδινε σταδιακά τα χρήματα μέχρι να εξοφλήσει. Σημείωσε πως πράγματι συναντήθηκε με τον Τζιμπούρ, αλλά μεταξύ τους δεν πραγματοποιήθηκε καμία συναλλαγή.
Ο Στάθης Μητσοκάλης, συνήγορος του Τζιμπούρ υποστήριξε με δηλώσεις του πως: «Ο ποδοσφαιριστής Τζεμπούρ δεν έχει καμία συμμετοχή στις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται. Τουναντίον, υπήρξε θύμα της υπόθεσης…»
ΠΗΓΗ: REAL NEWS