Τρίτη, 30 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η αποστολή για Απόλλωνα – Εκτός Τουρέ, Τσιμίκας και Μεριά

Ολυμπιακός: Η αποστολή για Απόλλωνα – Εκτός Τουρέ, Τσιμίκας και Μεριά
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης (29/10, 19:30) για την όγδοη αγωνιστική της Superleague, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αφήνει εκτός αποστολής τους Τουρέ, Τσιμίκα και Μεριά.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε την απόφαση να αφήσει για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός τους Τσιμίκα και Μεριά, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδέψει στο Λουξεμβούργο.

Από την “ερυθρόλευκη” αποστολή απουσιάζει κι ο Γιαγιά Τουρέ, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να παίρνει τη θέση του. Να σημειωθεί ότι ο μοναδικός επιθετικός που βρίσκεται στη διάθεση του Μαρτίνς είναι ο Μάνος, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, πάντως, να αναμένεται να ξεκινήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε και Μάνος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις