Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Αποθέωση για Πετρούνια! Συγχαρητήρια από Παυλόπουλο και Τσίπρα [pics]

Αποθέωση για Πετρούνια! Συγχαρητήρια από Παυλόπουλο και Τσίπρα [pics]
ΦΩΤΟ twitter

Ο Λευτέρης Πετρούνιες συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την προσπάθειά του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ενόργανης γυμναστικής στη Ντόχα, όπου ακόμη και τραυματίας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Συγχαρητήρια μηνύματα από τον ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και όλο τον πολιτικό κόσμο.

Αποθέωση για τον Έλληνα αθλητή από όλον τον πολιτικό και αθλητικό κόσμο, με τα μηνύματα να καταφθάνουν σωρηδόν για τη νέα του επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα και το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Το μήνυμα του ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου

Συγχαρητήριο μήνυμα για τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: “Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη”, ανέφερε για τη νέα επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια, ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα

Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ

“Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση, για 3η συνεχόμενη φορά, του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πρόκειται για μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής και του ελληνικού αθλητισμού, που δείχνει την τεράστια αξία του, αλλά και τη μαχητικότητα και την προσήλωση στους στόχους του. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, καθώς και σε όσους στήριξαν τον Λευτέρη Πετρούνια στον δρόμο για την επιτυχία του”, αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μήνυμα του υφυπουργού Αθητισμού

Το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη

Το μήνυμα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά

“Η ψυχή, η θέληση και το πείσμα του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια, τον οδήγησε πάλι στην κορυφή. Παρά τον τραυματισμό του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε χαρούμενους. Πολλά συγχαρητήρια”.

Το μήνυμα του Γιώργου Μαυρωτά από το Ποτάμι

Το μήνυμα του Δημήτρη Αβραμόπουλου

“Ευχαριστούμε Λευτέρη, μας συγκίνησες. Σήκωσες την Ελλάδα στα χέρια σου για 3η συνεχόμενη φορά! Την ανέβασες ψηλά.” ανέφερε σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος για τη μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ντόχα, και συνέχισε: “Έστειλες αισιόδοξο μήνυμα δύναμης, αντοχής, ανώτερου ήθους στους Έλληνες και στον κόσμο Μοιραζόμαστε μαζί σου την περηφάνια και την χαρά σου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις