Παρασκευή, 19 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Παναθηναϊκος: Νίκη με ΑΕΚ για το απόλυτο στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκος: Νίκη με ΑΕΚ για το απόλυτο στο ΟΑΚΑ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το νικηφόρο σερί του στο ΟΑΚΑ επιθυμεί να διευρύνει ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη υποδέχεται την ΑΕΚ, στο αθηναϊκό ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Superleague.

Μετά την πρώτη ήττα του τη φετινή σεζόν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, όπου θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ (19:00, ΕΡΤ1), για την ένατη αγωνιστική της Superleague.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες και να διευρύνει το σερί του (σ.σ. να κάνει το 5/5) στην έδρα του, με το έργο του, βέβαια, να είναι δύσκολο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει φανερώσει τις σκέψεις του για το αποψινό παιχνίδι. Το πιθανότερο είναι να παρατάξει την ομάδα του με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια και τους Μαυρομμάτη, Κολοβέτσιο και Πούγγουρα στην άμυνα.

Στα πλάγια θα βρίσκονται οι Ινσούα και Κουλιμπαλί, ενώ στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης και Κάτσε. Οι Χατζηθεοδωρίδης και Μπουζούκης θα βρίσκονται στα άκρα της επίθεσης, ενώ ο Μακέντα θα είναι στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κότσαρης, Γιόχανσον, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις