Πέμπτη, 5 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Superleague: Λαμία για παραμονή! “Όρθια” και στα Γιάννενα

Superleague: Λαμία για παραμονή! “Όρθια” και στα Γιάννενα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Λαμία πήρε βαθμό (0-0) και στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα της. Δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις οι Ηπειρώτες.

Η Λαμία πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, για την ένατη αγωνιστική της Superleague. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με το σύνολο του Μάκη Χάβου να δίνει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και τους Ηπειρώτες να αδυνατούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έφτασε τους επτά βαθμούς, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά τη Λαμία, η οποία κράτησε το “μηδέν” στην εστία της κι ανέβηκε στους 10 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σιόντης (70′ Νικολιάς), Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Ντόλοβατς, Βιντάλ (26′ λ.τ. Κάστρο), Μυστακίδης (62′ Ξυδάς), Αθανασιάδης.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ (90′ Μελισσάς), Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Σκόνδρας, Δημούτσος, Επστάιν (79′ Ρόμανιτς), Μπερτόγλιο, Καραμάνος (90′ Ασίνγκμπα), Μπαράλες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις