Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

ΚΝΕ: Οι νέοι να δώσουν απάντηση στις προκλητικές ενέργειες των φασιστοειδών στο Πολυτεχνείο

ΚΝΕ: Οι νέοι να δώσουν απάντηση στις προκλητικές ενέργειες των φασιστοειδών στο Πολυτεχνείο

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει η ΚΝΕ εναντίον των νεοναζί που το πρωί της Τρίτης (13.11.2018) προσπάθησαν να σηκώσουν σημαία με κέλτικο σταυρό έξω από το ιστορικό κτίριο του Πολυτεχνείου.

Η ΚΝΕ τονίζει πως η καλύτερη απάντηση που έχει να δώσει ο λαός σε αυτές τις πρακτικές, είναι η μαζική συμμετοχή στους εορτασμούς στον χώρο του Πολυτεχνείου και στην αντιιμπεριαλιστική πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία το Σάββατο 17 Νοέμβρη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Δεν είναι η πρώτη φορά που νοσταλγοί του Παπαδόπουλου και του Χίτλερ προκαλούν ενόψει του εορτασμού του Πολυτεχνείου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην υπονόμευση του εορτασμού, όπως κάνουν και μια σειρά άλλοι μηχανισμοί.

Είναι λογικό. Καλύτερη απάντηση στις προκλήσεις είναι η συμμετοχή χιλιάδων νέων στους αγωνιστικούς εορτασμούς στο χώρο του Πολυτεχνείου και στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία το Σάββατο 17 Νοέμβρη, διαδηλώνοντας για τα σύγχρονα δικαιώματα της νεολαίας, ενάντια στην εμπλοκή στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις