Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον παλαίμαχο δημοσιογράφο Στάμο Ζούλα

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον παλαίμαχο δημοσιογράφο Στάμο Ζούλα

Την θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Στάμου Ζούλα εκφράζει ο πολιτικός “κόσμος”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δήλωσή του τονίζει πως “έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας δημοσιογράφος που σφράγισε την εποχή του. Ο Στάμος Ζούλας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος, επαγγελματισμό και δημοκρατική συνείδηση για πάνω από 60 χρόνια. Στην οικογένειά του, και ειδικά στον Κωνσταντίνο, εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

ΣΥΡΙΖΑ: Υπηρέτησε για δεκαετίες την δημοσιογραφία

Και ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Στάμου Ζούλα. “Ο Στάμος Ζούλας υπηρέτησε για δεκαετίες τη δημοσιογραφία και συνέδεσε την επαγγελματική του πορεία με την εφημερίδα «Καθημερινή» στην οποία διετέλεσε και διευθυντής. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους του, και στο γιό του, Κωνσταντίνο”

Νίκος Βούτσης: Ανήκει στην γενιά των δημοσιογράφων που σφράγισαν μια εποχή

Ο Νίκος Βούτσης αναφέρει πως “Ο Στάμος Ζούλας ανήκει στη γενιά των δημοσιογράφων που εργάστηκαν στον Τύπο σφραγίζοντας με τα έγκυρα ρεπορτάζ και την αρθρογραφία τους ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου πριν από την περίοδο της δικτατορίας και κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και ιδιαίτερα στον γιο του δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα”.

Ένωση Κεντρώων: Υπηρέτησε την ελευθερία του λόγου

Τα συλλυπητήρια της  εκφράζει με ανακοίνωσή της και η Ένωση Κεντρώων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του δημοσιογράφου Στάμου Ζούλα. Ο εκλιπών δημοσιογράφος, υπηρέτησε την ελευθερία του λόγου και της έγκυρης πληροφόρησης, από όλες τις θέσεις ευθύνης που κατείχε και άφησε έντονη την σφραγίδα του στο χώρο της δημοσιογραφίας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις