Κόσμος

Μεταλλαγμένα μωρά γεννήθηκαν στην Κίνα! ΣΤΟΠ στις έρευνες μετά το σάλο! – Video

Μεταλλαγμένα μωρά γεννήθηκαν, ύστερα από μυστικές έρευνες γενετιστών στην Κίνα, προκαλώντας την απαγόρευση της κυβέρνησης της χώρας.

“Απαιτούμε να ανασταλούν οι επιστημονικές δραστηριότητες των εμπλεκομένων ατόμων”, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση CCTV ο αναπληρωτής υπουργός Επιστήμης & Τεχνολογίας Σου Νανπίνγκ, τονίζοντας ότι είναι “σφόδρα αντίθετος” στα συγκεκριμένα πειράματα.

Τη Δευτέρα (26.11.2018) ο Κινέζος ερευνητής Χε Τζιανκούι ανακοίνωσε σε βίντεο, το οποίο δημοσιοποίησε στο YouTube, τη γέννηση “πριν από μερικές εβδομάδες” δίδυμων κοριτσιών το DNA των οποίων τροποποιήθηκε για να τα καταστήσει ανθεκτικά στον ιό του AIDS.

Τα πειράματα αυτά θα συνιστούσαν “σοβαρή παραβίαση των νόμων, των κανονισμών και των ηθικών προτύπων” που ισχύουν στην Κίνα εφόσον τα γεγονότα που αναφέρονται από τον Τύπο αποδειχθούν ακριβή, δήλωσε ο Ζενγκ Γισίν, αναπληρωτής διευθυντής της επιτροπής, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από τη CCTV .

Ομάδα 122 Κινέζων επιστημόνων κατήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες σε ανακοίνωσή της αυτό που χαρακτήρισε “τρέλα” του ερευνητή.

Αντιμέτωπος με την κατακραυγή που προκάλεσαν οι έρευνες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί με ανεξάρτητο τρόπο, ο ερευνητής ανακοίνωσε “παύση” στις κλινικές δοκιμές του.

https://twitter.com/CGTNOfficial/status/1068089708465377282

πηγή: CGTNOfficial

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τα 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ - Μία εβδομάδα εθνικού πένθους κηρύχτηκε στη χώρα
Στη Μιανμάρ θα σταματήσει αύριο κάθε δραστηριότητα για ένα λεπτό στις 12:51 και δύο δευτερόλεπτα τοπική ώρα (08:21 το πρωί ώρα Ελλάδας), τη στιγμή που γινόταν ο σεισμός των 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Προσωπικό διάσωσης μπροστά από τα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε από τον σεισμό στην πόλη Μανταλέι της Μιανμάρ
Ο Τραμπ κόβει την ιστορική μανόλια που φυτεύτηκε στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Άντριου Τζάκσον πριν από 200 χρόνια
«Όλα πρέπει να τελειώσουν, και αυτό το δέντρο είναι πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια, στην είσοδο του Λευκού Οίκου και πρέπει τώρα να αφαιρεθεί», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ
Η ιστορική μανόλια του Άντριου Τζάκσον που ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1829 έως το 1837