Κυριακή, 21 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης: Πήραν “μπρος” οι “Αρκάδες”! Πρώτη εκτός έδρας νίκη στη Λιβαδειά

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης: Πήραν “μπρος” οι “Αρκάδες”! Πρώτη εκτός έδρας νίκη στη Λιβαδειά
ΦΩΤΟ eurokinissi

Εκμεταλλευόμενος και την αποβολή του Σαβαντογκό στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη Superleague, επικρατώντας με 2-0 του Λεβαδειακού.

Στις πρώτες 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Αστέρας Τρίπολης είχε μόλις μία νίκη κόντρα στον “ουραγό” Απόλλωνα, όμως με τον Γιώργο Παράσχο πλέον στον πάγκο του, πήρε δύο συνεχόμενες, κερδίζοντας μετά τη Λάρισα και τον Λεβαδειακό, με 2-0.

Η ομάδα της Τρίπολης ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως χρειάστηκε να εκμεταλλευτεί και την αποβολή του Σαβαντογκό για να πάρει τη νίκη.

Ο παίκτης του Λεβαδειακού αντίκρυσε δύο φορές την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μανούχου, στο 45′ και το 50′ και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για πάνω από 40 λεπτά.

Έτσι στο 64′ ο Τόνσο κατάφερε να βάλει μπροστά την ομάδα του, με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και ο Φερνάντεθ στο 90′ “σφράγισε” τη νίκη, κάνοντας το 2-0, με κοντινό πλασέ μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Μανιά.

Οι συνθέσεις στο Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Χατζηλάμπρος (55′ Βήχος), Παντελιάδης, Όμο, Καραχάλιος, Νανγκίς (72′ Μητρόπουλος), Στανόγεβιτς (77′ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό, Μαρκόβσκι.

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας (58′ Τσιλιανίδης), Μουνάφο, Καλτσάς (81′ Φερνάντεθ), Τόνσο (90′ Ανχελ), Μανιάς.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις