Κυριακή, 21 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Παπαπέτρου το “τριφύλλι”

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Παπαπέτρου το “τριφύλλι”

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα αγωνιστεί τελικά ο Παναθηναϊκός στην εντός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής με την Φενέρμπαχτσε για την Euroleague (07.12.2018 / 21:30).

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έτσι τέθηκε οριστικά εκτός του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Ο 24χρονος Έλληνας φόργουορντ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον δεξιό καρπό, δεν μπόρεσε ούτε την Τετάρτη να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των “πρασίνων” κι έτσι δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα στερηθεί τον Παπαπέτρου για δεύτερη διαδοχική ευρωπαϊκή αναμέτρηση, αφού είχε προηγηθεί η απουσία του από το ματς της Μόσχας, στην ήττα από την Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Καταλανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών, καθώς η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Αυτό που μένει να φανεί, είναι αν ο Παπαπέτρου θα προλάβει τον αγώνα της Δευτέρας (10.12.2018) στο ΟΑΚΑ με το Περιστέρι, για την Basket League.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις