Πολιτική

Παππάς για την επίθεση στον ΣΚΑΙ: Αυτονόητη η απόλυτη καταδίκη

Αυτονόητη η απόλυτη καταδίκη σχολίασε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στην ΕΡΤ για την επίθεση στον ΣΚΑΙ. Δήλωσε δε χαρούμενος για το γεγονός πως δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν κινδύνευσε κανείς.

Ο Νίκος Παππάς τόνισε πως οι άνθρωποι που λειτουργούν στο σκοτάδι και κατ’ αυτό τον τρόπο εύχονται να εργαλειοποιηθεί η πράξη τους στην πολιτική αντιπαράθεση. «Τους βάζουμε στο απόλυτο περιθώριο. Δεν αφορούν τη δημοκρατία μας αυτές οι πρακτικές, είναι όχι απλώς καταδικαστέες, είναι καταδικασμένες να υπάρχουν στο πολιτικό περιθώριο», επεσήμανε μετά την έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΙ.

Δείτε τι δήλωσε ο Νίκος Παππάς στην ΕΡΤ

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μίλησε για τη βόμβα στον ΣΚΑΙ και στο Πρακτορείο 104,9 FM. Εκεί, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως «απόλυτη καταδίκη σημαίνει και περιθωριοποίηση και μη εργαλειοποίηση αυτής της αποτρόπαιης πράξης στην πολιτική αντιπαράθεση», σημειώνοντας πως «αυτό που θα θέλανε όσοι επέλεξαν να κινηθούν με αυτόν τον τρόπο στο σκοτάδι, θα ήταν να δουν την πράξη τους να γίνεται αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης, συζήτησης και διαγκωνισμών. Και στο απόλυτο περιθώριο χρειάζεται μια σύσσωμη καταδίκη και έμπρακτη περιθωριοποίηση αυτών των πρακτικών. Αυτή νομίζω είναι η ενδεδειγμένη στάση για όλο τον πολιτικό κόσμο και η στάση που θα ήθελε και ο Έλληνας πολίτης να δει τα κόμματα να παίρνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

[read4more]

«Η δημοκρατία μας έχει αντισώματα, όσο και αν κάποιοι τελευταία θεωρούν ότι μπορούν να αμφισβητήσουν τα θεμέλιά της», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Παππάς, που συμπλήρωσε ότι «η επίθεση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και σε παράνομο κανάλι να ήταν, θα ήταν απολύτως καταδικαστέα και χωρίς δεύτερη κουβέντα».

Από νωρίς το πρωί, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έχει καταδικάσει την επίθεση στον ΣΚΑΙ. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και βουλευτές από άλλα κόμματα, όπως η Εύη Χριστοφιλοπούλου από το Κίνημα Αλλαγής, η Νάντια Βαλαβάνη από τη Λαϊκή Ενότητα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από τη ΝΔ και ο Μάριος Γεωργιάδης από την Ένωση Κεντρώων.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου τόνισε πως η επίθεση στην ενημέρωση είναι επίθεση στη Δημοκρατία και τόνισε πως η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να βρει τους ενόχους. «Και ας αναλογισθεί επιτέλους ποιους ευνοεί η στοχοποίηση των μη αρεστών ΜΜΕ που επιχειρεί».

Δείτε τις δηλώσεις πολιτικών που βρέθηκαν στον ΣΚΑΙ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: 6 πολιτικές + 4 προτεραιότητες για τα άτομα με αυτισμό
«Εργαζόμαστε για να φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα που κάθε άνθρωπος με αναπηρία θα είναι ορατός, θα μπορεί να βρίσκεται στο σχολείο, στην κοινότητα, στην κοινωνία, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για το ποιος είναι» λέει ο υπουργός Επικρατείας
Ο Άκης Σκέρτσος
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Σταδιακά, ο μόνος αριθμός που θα πρέπει να γνωρίζουμε θα είναι ο προσωπικός αριθμός»
«Όσοι έχουν βγάλει νέες ταυτότητες, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν, είτε έχουν είτε δεν έχουν προσωπικό αριθμό. Στην αρχή θα αναγράφεται στην ταυτότητα για να τον θυμόμαστε», εξήγησε ο υπουργός Διακυβέρνησης
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή