Ποδόσφαιρο

“Έδωσαν τα χέρια ΑΕΚ και Κρίστιτσιτς”

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, όπως υποστηρίζουν στη Σερβία. Μένει ο Ερυθρός Αστέρας.

Σύμφωνα με το mozzartsport.com, η ΑΕΚ έχει δώσει τα χέρια με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς για συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια (με οψιόν ενός ακόμη έτους). Η συμφωνία, μάλιστα, έκλεισε στις 500.000 ευρώ το χρόνο.

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ακόμα ότι ο 28χρονος μέσος αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος του έδινε 300.000 ευρώ το χρόνο.

Το μόνο που απομένει είναι η ΑΕΚ να τα βρει και με τους “ερυθρόλευκους”, στους οποίους έχει κάνει αρχικά πρόταση ύψους 250.000 ευρώ κι έχει πάρει αρνητική απάντηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα